Cel mai scurt drum in Bucuresti

Acum imi dau seama ca atunci cand am creat site-ul Bucuresti info, nu am luat in calcul articole precum acesta, scris din frustrare probabil. L-am pus la sectiunea turism, petru ca oarecum e legat de asta, adica un turist a incercat sa-mi explice doua chestii: ca Google Maps stie mai bine ca mine care-i drumul cel mai scurt intre doua puncte. Nu poate fi in niciun caz linia dreapta, e ala mai pe ocolite, asa cum se vede in poza de mai sus. iar asta e o problema generala la cei care nu intleg, nu stiu dar au mereu o opinie contrara. Iar tu esti de vina ca nu intelegi ca drumul de 550 de metri e mai scurt ca ala de 400.

Cel mai scurt drum in Bucuresti

Iar asta e doar un exemplu, daca nu intelegi ca e mai simplu sa calculezi in excel decat sa folostesti un program, iarasi esti pe sensul invers al strazii. Astea sunt exemple pozitive, mai rau este cand gresesti cu adevarat traseul, atunci este dovada ca de fapt nu stii ce spui, ca esti Gica Contra, mai pe scurt e povestea vietii mele. Dovada suprema este cand merg in concediu, la orice trecere de vama, eu ma asez la cea care merge mai incet. Vrei sa treci vama in 5 minute, te asezi la oricare alt rand, numai la cel care m-am asezat eu – NU!

Sincer, am scris articolul din frustrare, nu pot inteleg deloc de ce mereu tu trebuie sa fii ala care cedeaza, oricata rabdare ai avea si ai explica ca de fapt stii ca 1 + 1 = 2 si nu fac 3. Problema e la mine, ca e mai logic sa accept ca fac 3 decat sa insist ca fac 2. Iar daca am gresit la aproximare, o cifta la lg 2 ( logartitm din 2 ), e si mai evident ca nu am „dreptul” sa-mi sutin „adevarul”, sunt de fapt incapatanat, razbunator si alte epitete pe care le poti adresa cuiva .

Azi am aflat in sfarsit ca drumul cel mai drept dintre doua puncte e ala aratat de Google Maps, nu cel in linie dreapta ( chiar daca si harta arata ca e o alternativa mai buna ). DA, recunosc ca sunt incapatanat, cum era si Galileo Galilei, care nu voia sa recunoasca ca Pamantul e „buricul” universului, asa ca a zis: Eppur si move. Incapatanat om, ce-l costa sa fie de acord cu restul lumii? In mod cert invidia, incapacitatea lui de a fi mai maleabil, impaciuitor. Un intelept ar fi zis, nu se mica domnule, am calculat eu gresit. Toata lumea ar fi fost multumita, iar azi stiam cu totii ca Pamantul e plat! Nu ar mai fi fost divergente, cum de fapt imi explica veciul meu George. El are dovezi stiintifice ca Pamantul e plat, ca Napoleon n-a ajuns niciodata la Moscova ( sa-l vezi cum se face rosul ca racul cand il contrazic – ca nu avea el cum sa mearga de la Paris la Moscova acum 212 ani! Ma inclin in fata rationamentelor si recunosc: sunt un incapatanat!

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.