Cine este Giulia Nahmany – concurenta de la Ferma 2020

Special nu am pus o poza recenta cu Giulia Nahmany, concurenta de la Ferma: oraseni versus sateni. Asta pentru ca o sa-ti zic in continuare extraordinara poveste a unei femei nascuta in Israel, mutata in Belgia la varsta de sase ani, ca mai apoi la 11 ani sa se mute definitiv in Romania. Are o vointa de fier, reusind sa slabeasca in timp extrem de scurt 20 de kilograme. N-a fost usor, a avut nevoie de trei ani pentru asta. Iar daca esti femeie, intelegi ce vreau sa spun cand zic ca nu a fost usor. Giulia Nahmany este casatorita cu Catalin si are doua fetite superbe, Caroline de 3 ani şi Stephanie de 2 ani.

Cine este Giulia Nahmany – concurenta de la Ferma 2020

Viata Giuliei Nahmany nu a fost usoara, iar ultima lovitura a fost divortul parintilor ei. Nu e usor sa vezi cum se destrama o casnicie dupa 35 de ani. Iata ca averea nu aduce intotdeauna si fericirea, pentru ca parintii Giuliei sunt extremd e bogati, avand afaceri atat in Israel cat si in Romania. Nici ea nu o duce chiar rau, am zice noi. Dar am promis sa-ti zicem cine este Giulia Nahmany: un designer de bijuterii – cum altfel daca vii din Israel, dar si o cunoscuta cantareata – aici va las pe voi sa decideti cat de cunoscuta. A jucat si la Hollywood, ceea ce nu este putin lucru. Cine vrea sa o vada ca actrita, sa caute filmul “Love by Design“.

Dar cine este Calin, sotul Giuliei Nahmany? N-am aflat, da nu mai cautati sa aflati daca a divortat, ca nu a facut-o, au fost parintii ei cei care s-au despartit! Daca va interesa varsta, e simplu: s-a nascut in anul 1983, la data de 16 aianuarie, la Kefar Sava – 20 kilometri de Tel Aviv, capitala Israelului. Ce stiu mai putini este faptul ca fondat Goldline Production International, pentru a face filme. Este destul de discreta cand vine vorba de viata ei privata, asa ca va trebui sa mai cautam detalii, ca sa vi le putem oferi. Pana atunci sa-i uram succes la concursul de la Pro TV, cine stie – poate castiga!

News Reporter
Buna, ma numesc Mihaela și m-am alăturat echipei Bucuresteni.info pentru a ajuta la redactarea articolelor de cultura, medicina, fashion si multe altele. Daca aveti nevoie de un content writer pe teme diverse, ma puteti ocntacta printr-un mesaj pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.