Concursul Județean de Matematică ”Memorial Nicoliță Sanda”

Astăzi, elevii din clasa a III-a A de la Şcoala Gimnazială „Take Ionescu” din Râmnicu Vâlcea s-au întrecut în cadrul Concursului Interjudețean de Matematică „Memorial Nicoliță Sanda”, organizat la Şcoala Gimnazială „Nicolae Bălcescu” din Drăgășani. Evenimentul a reunit elevi din mai multe școli din județul Vâlcea, iar competiția a fost una acerbă.

Concursul a fost organizat în memoria lui Nicoliță Sanda, un cunoscut profesor de matematică din Drăgășani, care a dedicat o mare parte din viața sa predării acestei discipline și care a contribuit semnificativ la formarea multor generații de elevi.

Elevii din clasa a III-a A de la Şcoala Gimnazială „Take Ionescu” au arătat un mare interes și pasiune pentru matematică, fiind pregătiți atât teoretic, cât și practic, pentru a se descurca cu succes în cadrul concursului. Participarea lor la acest eveniment reprezintă o oportunitate unică de a-și dezvolta abilitățile matematice și de a se întrece cu colegii din alte școli.

Concursul a inclus o serie de probleme matematice care au testat cunoștințele elevilor, dar și capacitatea lor de a rezolva probleme practice. Competiția a fost una strânsă, iar elevii s-au străduit din greu să obțină cele mai bune rezultate. Organizatorii concursului au subliniat importanța promovării și încurajării studiului matematicii printre elevi.

O parte dintre rezultatele obţinute pot fi consultate pe site-ul Şcolii Gimnaziale „Take Ionescu”.

Felicitări tuturor elevilor participanți și organizatorilor pentru succesul acestui eveniment important pentru dezvoltarea cunoștințelor matematice în rândul elevilor!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.