Cosmin Prelipceanu a plecat de la Digi24

Nu stiu unde gasesc anumite publicatii stiri de genul asta, aflam de exemplu o superstire:  Cosmin Prelipceanu a plecat de la Digi24. Unde, cand si cum, ca eu il vad seara de seara la televizor la acelasi post. A fost candva, prin 2020 cand a suferit un accident si a lipsit o vreme, mai are omul si concediu, dar nu-l vad prea curand pelcand de la postul TV care l-a consacrat [ oarecum, nu sunt multi care il cauta pe WikiPedia sau care sa fi auzit de el ]. De unde stiu? Pai suntem sa zic asa, un fel de tizi = persoane care poarta acelasi nume ], cand incerarca unii sa scrie numele, il pocesc de nu-ti vine sa crezi ca au fost la scoala.

Cosmin Prelipceanu a plecat de la Digi24

Google este sigur ca domnul Cosmin Prelipceanu este nascut pe 1 iulie 1974, fix cu 1o ani dupa ce eu am vazut lumina zilei, deci are 48 de ani, iar daca vrei sa stii ce salariu are, gurile rele spun ca 5000 de euro este venitul sau lunar de la psotul TV unde lucreaza si azi, in niciun caz nu a plecat, sau si mai grav, sa fi fost dat afara. Mi-ar fi placut sa=l vad listat si pe IMDB, dar nu este inca atat de vizibil pe plan extern, ca sa fie prezentat si acolo. Plus ca nu e actor, nu joaca in filme, ci doar prezinta in felul sau caracteristic, stirile la DiGi TV.

Despre parintii lui Cosmin Prelipceanu nu prea pot sa zic multe, din doua motive, inca nu am gasit informatii clare si concludente, iar apoi nu cred ca e cazul sa se discute despre familia sa, nefiind persoane publice. De ce este lumea asa de curioasa nu stiu, ca doar nu este Seghei Mizil, sa vrei sa stii totul desprte el, familie, iubite si avere.

News Reporter
Salut, eu sunt Liviu și alături de George am înființat acest site de știri. In acest moment lucrez ca senior editor la portalul WebPress, iar in timpul liber sunt prezent și aici. Dacă aveți nevoie de serviciile unui redactor de știri, știți acum unde ma găsiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.