Cristian Simonca – varsta si inaltimea

Probabil ca ai intrat pe site-ul nostru ca sa afli varsta lui Cristian Simonca sau daca e prezent pe WikiPedia – oare de ce atat de multa lume ar vrea sa gaseasca cam toate biografiile in enciclopedia asta? De ce nu vrei sa afli inaltimea, greutatea sau numele iubitei sale, ca sa dau doar cateva exemple de informatii „utile” pe care le-ai putea gasi pe un site. Sunt un pic invidios pe autorul blogului lui otrava, pentru ca a debutat in 2011 – cu un an inainte ca noi sa punem online DigitalPress ( info ). Am glumit, de fapt in primele sale articole a scris despre 23 locuri cool de vazut in Bucuresti, deci a fost sa zicem asa – cu peste 20 de pasi inaintea noastra.

Cristian Simonca – varsta si Diana Enciu

Cristian Simonca si Diana Enciu s-au casatorit, dar asta cu mult timp in urma, la o varsta mai frageda decat v-ati fi inchipuit. Partea interesanta este ca amandoi sunt bloggeri, s-au cunoscut pe reteaua de socialziare a lui Mark Elliot Zuckerberg – nici nu stiai ca-l cheama asa, corect? cei doi s-au casatorit in 2015, adica acum cativa ani ( nu scriu cati, ca la anul cifra va fi diferita, te provoc sa calculezi singur ).

Dar hai sa nu te tin pana termini de citit tot articolul, am spus ca o sa afli ce varsta are Cristian Simonca – deci daca afli cand e  nascut – si unde – vei afla si cati ani are. Noi am tot sapat in arhivele internetului in speranta ca o sa-ti dam noi raspunsul la intrebarea care te framanta, dar pana acum nu am gasit nimic relevant. Bine, nici nu abunda internetul cu astfel de informatii, deci de unde intresul asta despre cei doi bloggeri? Nici despre averea lui Cristian si a Dianei nu se stiu multe, dar de mers le merge bine, asta e sigur. Mediul online aduce bani frumosi celor ce stiu sa foloseasca cu cap resursele oferite.

Atentie! Nu confundati cu actorul Gheorghe Șimonca, nu de alta, dar acesta nu mai este printre noi din 2005, asa ca nu cred ca e cazul sa facem aceasta confuzie. Da, am vrea noi sa gasim diversi bloggeri pe WikiPedia – pentru ca suntem curiosi, dar nu cred ca este mereu cazul sa fie prezenti acolo, doar pentru ca au cont pe Instagram ( sau YouTube, Tik Tok si mai nou pe www.threads.net ). Eu recunosc ca am pagina dedicata – dar este de autor, vechi – am scris cateva sute de articole – in mare parte pe subiecte care atunci nu erau in limba romana, ba am si editat in engleza, franceza si rusa cateva ). 

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.