Cristian Victor Popescu Piedone in libertate

Cristian Victor Popescu Piedone a luptat si a castigat, a facut recurs dupa recurs si apel dupa apel si la final a fost achitat pentru dosarului Colectiv. Ba mai mult, i s-au sters toate restrictiile si va fi repus in functia de primar al sectorului 5, in locul lui Melnic Constantin – Ion, primar interimar din 2020. Asta e la noi, omul e condamnat, apoi declarat nevinovat, mai cere o despagubire ori la CEDO ori de ce nu in instantele romanesti, le primeste si gata. Nu vreau sa-mi amintesc cat de discuta in presa ca se tergiverseaza dosarul lui Piedone, iata ca acum s-a dovedit ca omul era nevinovat. Oare?

Cristian Victor Popescu Piedone in libertate

A trecut un an din mai 2022 cand fostul primar al sectorului 5, Cristian Victor Popescu Piedone a fost privat de libertate pentru 4 ani, alaturi de alte persoane implicate in dezastrul de la Colectiv. El a scapat, restul raman la racoare, cineva trebuie sa plateasca, dar nu toata lumea. Omul a spus ca nu vrea bani, vrea doar sa mearga la munca, iar asta imi aduce aminte de o gluma: vinbe ziua unui vamnes si colegii se sfatuiesc ce sa- dea cadou. unul zice masina, are mai – nu-i trebuie, altul vila, are si din asta. Unul zice sa-l lase singur pe tura 24 de ore, iar toti in cor: nici chiar asa mai baieti, e prea mult.

Asadar azi proaspat eliberat Cristian Victor Popescu Piedone nu vrea decat scaunul de primar inapoi, iar unii ar zice pe buna dreptate: pai la cat a suferit un an la mititica, are si el dreptul la o compensatie ( morala ).  Ar mai fi ceva de aduagat? Nu cred, oricum s-a scris despre asta in toate publicatiile – online si offline, o sa se dezbata la toate televiziunile daca e normal sau nu, ce rost ar mai avea sa ne dam si noi cu parerea. Am scris doar ca sa nu treaca neobservat subiectul si la noi pe site, pana la urma e vorba de un primar de la noi din oras.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.