Garcea – de la Primar la preşedinte al Consiliului Judeţean Olt

Cine nu-l stie pe Garcea, sau poate mai bine pe Coana Leana de la Vacanta Mare, anume actorul Mugur Mihaiescu, dar poate nu toti stiu ca Mugurel a vrut sa fie mai intai primar de capitala, apoi daca nu i-a iesit pasenta, a ales sa candideze la postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Olt – probabil ca AUR a crezut ca poate sa-i cumpere pe olteni. Uite ca nici asta nu i-a iesit, luand totusi 27.506 de voturi, 13,42% din sufragii, ocupand pozitia a 3-a, dupa PSD si PNL. Nu-i rau ( anagrama AUR? ), dar nici bine nu-i.

Mugur Mihăescu este un actor, scenarist și om de televiziune român, cunoscut în special pentru rolurile sale comice din emisiunile de televiziune și pentru personajul „Garcea” din serialul de comedie „Vacanța Mare”. Născut pe 2 iunie 1967 în Sadova, Dolj, Mihăescu a devenit o figură emblematică în comedia românească post-revoluționară.

Cariera artistică

Vacanța Mare: Mugur Mihăescu a câștigat popularitate națională alături de colegii săi Radu Pietreanu și Dan Sava în grupul umoristic „Vacanța Mare”. Emisiunea lor a fost extrem de populară în anii 1990 și 2000, aducând umorul de situație și personajele colorate în casele românilor.

Personajul „Garcea”: Unul dintre cele mai cunoscute personaje interpretate de Mugur Mihăescu este polițistul Garcea, un personaj caricatural care a devenit un simbol al comediei de tip satiric din România.

Implicarea in politică

În contextul politic, Mugur Mihăescu a decis să intre în politică și să candideze din partea partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR): AUR este un partid politic din România, fondat în 2019, care promovează valori conservatoare, naționaliste și tradiționale. Partidul a câștigat o popularitate surprinzătoare în alegerile parlamentare din 2020, obținând un procent semnificativ din voturi și intrând în Parlamentul României.

Candidatura lui Mugur Mihăescu: Mugur Mihăescu a ales să se alăture AUR și să candideze sub sigla acestui partid. Decizia sa de a intra în politică a fost văzută ca un pas semnificativ, având în vedere popularitatea și influența sa ca figură publică. Mihăescu și-a exprimat dorința de a aduce o schimbare în politica românească, promovând valori conservatoare și naționale.

Reacții și controverse

Reacții Publice: Intrarea lui Mugur Mihăescu în politică a generat diverse reacții din partea publicului și a colegilor din industria de divertisment. Unii l-au susținut pentru curajul de a se implica în politică, în timp ce alții au fost sceptici cu privire la tranziția sa de la comedie la politică.

Controverse: Ca orice figură publică intrată în politică, Mihăescu a fost subiectul unor controverse și critici. Unele dintre acestea au vizat trecutul său în divertisment și modul în care personajele sale comice ar putea influența percepția publică asupra seriozității sale ca politician.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.