Șoșoacă vrea sa fie PREȘEDINTE!

Se pare ca Diana Sosoaca vrea sa fie in toate functiile posibile, de la primar al capitalei si pana la presedinte al Romaniei. Nu scapam de ea ca de raie ( asa zicea bunicul meu, nu EU ). Evident ca nu va castiga nimic, dar de ce sa nu papi toti banii alocati de stat, poate si ceva donatii – ca sa-ti faci reclama la TV? Doamna Șoșoigu – cum au botezat-o internautii, vrea orice numai sa nu se duca la munca, iar eu ii prezic o cadere libera, dar de durata. Adica peste 4 – 5 ani inca o sa mai latre pe la televizoare si in mod constant pe Social Media.

Șoșoacă vrea sa fie PREȘEDINTE!

Momentan doamna Șoșoigu este europarlamentar, am inteles ca a fost invitata de nu stiu ce partid de cel mai de dreapta, sa li se alature la Bruxelles. Asa ca intr-un ultim discurs din Parlamentul Romaniei si-a anuntat candidatura la prezidentialele din toamna. Sa-i uram succes, pacat ca nu e obligata sa renunte mai intai la functia de europarlamentar, deci poate candida si daca e aleasa, va trebui sa aleaga. Numai ca u o sa fie, dar ce conteaza?

CPI a emis mandate de arestare pentru Șoigu și Gerasimov, poate se ofera drept avocat, cine stie? Sau poate emigreaza direct in Rusia, ca i-ar sta mai bine la dreapta lui nenea Putin. Zic si eu, ca mai mult nu am ce face, eu doar ma bucur ca nu mai e in Bucuresti, avem mai multa liniste. Oare ce o sa filmeze la Bruxelles?

Am stat doua zile ca sa definitivez acest articol, renunt din lipsa de inspiratie si motivatie. Abia astept sa o vad pe madam Sosoaca la toate alegerile posibile si imposibile, sa vad ce aport isi va aduce la dezvoltarea tarisoarei asteia, careia i-a mancat banii din fotoliu din parlament, pentru a face live-uri peste live-uri. Asa meserie mi-as dori si eu, iar leafa de la Bruxelles sa fiti siguri ca e suficienta pentru a sta cu burta la soare 4 ani.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.