George Buhnici primar de Bucuresti?

George Buhnici primar de Bucuresti sau va fugi la Cluj? evident ca nu e o chestie reala, am gasit asta pe Reddit si doar privind la poza ne dam seama ca nu e o chestie reala, fara sa mai pierdem vorba sa-i urmarim canalul pe noul twitter azi X. George nu i-a dat banii lui Musk pentru bulina albastra, deci evident poza este facuta in  Paint. Au gasit si Clujenii sa rada de cineva, iar aici nu stiu de cine mai exact, de Buhnici sau de Boc. Baiatul asta nici macar nu stiu ce legatura ar avea cu orasul respectiv, fiind nascut la Codlea in 1961 pe 6 martie. Adica e peste, ca si mine, doar ca eu pe vremea aia eram deja la liceu!

George Buhnici primar de Bucuresti?

Se pare ca totusi omul a postat aici, dar a spus ca e gluma. Deci postarea e reala, nu stiu ce e cu bulina aia, ca mie nu-mi apare la el, apare insa la altii care si-au confirmat contul pe X, dar si mai interesant este cum comenteaza lumea pe Social Media. Poate ma apuc intr-o zi si fac un mic CV a lui George Buhnici, daca tot e asa de multa lume curioasa. Vad ca de ja il cauta pe WikiPedia, ca mare om de cultura, de interes national. O fi, nu zic BA – cine-s eu sa-mi dau cu parerea? Nu zic nimic aia de la Digital Press si ma bag eu in seama, un mic site din marginea Bucurestiului?

Pe de alta parte ieri, pe 14 – George Buhnici s-a gandit ca nu-l mai ia lumea in serios si a zis sa faca putina valva? Pacat ca nu o sa se oboseasca sa ne lase un comentariu – ma indoesc ca-si cauta singur numele pe internet, sa vada ce mai zice lumea despre el. A fost candva o persoana ascultata si urmarita, il mai dadeau pe la TV, apoi dupa gafa aia de la mare, s-a cam terminat cu el, oricum era in plina cadere pe Social Media – o zice statistica aici. Nu vad niciun abonat nou timp de o luna, viziualizari pe canalul sau de YouTube sunt,de postat vad ca la fel, posteaza destul de regulat, dar iteresul este din ce in ce mai mic.

Ai 1,13 mil. de abonați si 3,2 K de videoclipuri, iar tu abia strangi in doua zile intre 14 mii si 60 de mii de vizualizari? OK, fata de altii e la nori cu audienta, dar raportat la numarul de abonati e infim ( zic eu, dar cine-s eu? ). 

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.