Avocaţii din București amenință cu grevă generală din cauza CASS

Avocaţii din București amenință cu grevă generală din cauza CASS in sistem real, ceea ce cu parere de rau ma cam deranjeaza, adica de ce ar fi ei mai cu mot si nu ar plati impozite si taxe in sistem real? Adica noi toti care nu suntem scutiti si nu avemn derogari sa platim in functie de venit, dar ei pentru ca si asa ne jupoaie de bani, sa nu o faca? Evident ca orice majorare de taxe si impozite se reflecta in buzunarul cetateanului de rand, care va fi „exfoliat” de trei randuri de piele, iar noi chiar avem experiente cu avocatii – care mai de care mai smecher si mai pus pe capatuiala, fara a avea nici cea mai mica obligatie fata de client ( n afra de a cere bani! ).

Avocaţii din București amenință cu grevă generală din cauza CASS

Pana azi nici nu stiam ca avocatii sunt scutiti de plata integrala a CASS-ului, dar de aici si pana la amenintari cu greva generala – e cale lunga. Nu ca le-ar fi frica ca o sa ramana mai saraci – ati vazut baba frumoasa si avocat sarac? Chiar as vrea sa treaca pe aici un avocat – sau mai multi, sa-mi explice de ce este el mai cu mot, desi la contabilitate merg pe aia simplificata, ca o taraba – a, sunt profesie liberala – singura lor temere e ca nu fac rost de clienti, la fel ca anumiti contrati mai cu cautare.

In rest nu mai comentez, o sa vedem ce va iesi din toata tevatura asta, o sa faca greva pe rand unii si altii ca sa scape de taxe si impozite marite? Sau se va gandi guvernul sa faca in asa fel incat sa fie sprijiniti cei cu venituri mici – aici iar discutii, cand esti sarac in Romania, de la ce venit in sus? Nu ma pot abtine insa sa nu remarc cum se apara astia intre ei, ma refer la cei din sistem. Legiuitorul isi da singur salariu, juristii se judeca intre ei si nimeni nu are cum sa-i incrimneze, iar medicii la randul lor se judeca intre ei si nu vezi un caz de mal praxis oricat ai cauta.

Am apelat in cateva cazuti la avocati, din nefericire nu sunt rabdator si mi-am rezolvat singur cazurile, dar am ramas cu banii luati. Cel mai grav a fost cand de fapt avocatul nu a reusit nimic din ce i-am cerut, asa ca nu vad ce si cine le-ar sta in cale. PS: stiu un caz cu un procuror care imi cerea sfatul cum sa faca sa nu plateasca impozite, cum sa-si treaca vila pe numele mamicii de 90 de ani, etc.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.