Implant dentar Fast and Fixed – Bucuresti [ preturi/ce inseamna ]

Stiu ca multi ar fi vrut sa vada pozele alea gen Terminator la acest articol, dar noi am preferat sa punem unul care va arata cum veti fi voi dupa ce veti face un implant dentar Fast and Fixed, la Bucuresti sau la Cluj, sau oriunde in tara. Atentie, acest sistem se adreseaza doar celor ramasi fara dinti, adica edentatie totala – mandibula, maxilar sau ambele. Asadar este o masura extrema ca alternativa la batrana placa [ aia de o tinea bunicul in pahar noaptea ]. Teoretic se adreseaza batranilor, celor trecuti de 50 de ani cu siguranta, dar practic s-au vazut si cazuri la varste mai mici, din cauza parodontozei.

Implant dentar Fast and Fixed – Bucuresti [ preturi/ce inseamna ]

Stiu ca toti se lauda cu implant dentar intr-o singura zi, dar desi pe de o parte asa este, pe de alta nu-i chiar exact sau corect. DA, pleci in aceiasi zi cu dinti in gura, dar nu este lucrarea finala. Pe cea definitiva – lucrarea – o vei primi la minim sase luni de la operatie. Iar pretul este unul pe masura, caci vei plati de fapt de doua ori. Implanturile [ patru jos si sase sus ] se fac in aceiasi zi, ba chiar se fac si extractii la dintii pe care-i mai ai in gura – sanatosi sau NU. Poti opta la o anestezie locala sau la una generala, cea din urma este destul de scumpa = 1000 de lei pentru mandibula sau maxilar, asadar daca le faci pe ambele, platesti de doua ori.

O lucrare completa Fast and Fixed – adica maxilar + mandibula, cu anestezie totala costa in jur de 10 – 11 mii de euro! DA, cat o masina buna second hand. Poate fi si mai scump, in functie de ce fel de implanturi vei pune, cele de la Bredent fiind si cele mai scumpe, dar mai sunt variante din Israel sau Coreea. Varianta din Israel este cea mai ieftina, despre ea am vorbil la capitolul preturi mai devreme. Nu facem recomandari de clinici, pentru ca despre toate am auzit si bune si rele. Cele mai putin bune se refera de fapt la modul cum sunt tratati pacientii dupa ce li se iau banii, calitatea lucrarilor am inteles ca este ok cam la toate.

Atentie! Anestezia totala nu se face la toate clinicile care folosesc tehnologia Fast and Fixed, pentru ca necesita un anesteziolog special pentru asta. De obicei el vine de la un spital mare si asista la operatiile acestea. Noi am recomanda acest mod de a fi operat, pentru ca nu e choar placut sa stai doua ore cu gura cascata si sa asisti la ce fac medicii. Totusi dupa anestezie nu te simti tocmai placut, dat in schimb a doua zi esti ca nou.

Dezavantaje Fast and Fixed: pe langa pretul mare – noroc ca la noi in Bucuresti e mai ieftin fata de tarile vestice – un dezavantaj major este faptul ca vei plati anual sau ma rog, de doua ori pe an daca e cazul, cate o suta de euro pentru curatare. Ti se dau dintii jos si se curata. Nu doare, e super ok, dar costa. Alt dezavantaj este garantia – lucrarile medicale nu au garantie, asa ca desi o sa vi se souna verzi si uscate, daca se rupe un dinte, o sa-l platiti. Evident costa in fuctie de material, de la 150 de lei unul, la 100 de euro sau mai mult. Tot la dezavantaje intra si faptul ca nimeni nu stie cum se prezinta lucrarea peste 25 de ani. De ce? Pai inca nu sunt pacienti in Romania care au optat pentru aceasta tehnologie acum multi ani.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.