Lista noilor restrictii pentru Bucuresteni

Dejea ne-am obisnuit cu restrictiile, asa ca noile regului de circulatie impuse de azi bucurestenilor se incadreaza in confirmarea zvonurilor. Prin urmare se pastreaza interdictia de a circula in afara gospodariei intre 22:00 si 5:00, dar se adauga noi restrictii. Astfel vineri, sambata si duminica stam in casa de la ora 20:00 la 5:00, iar magazinele se vor inchide la ora 18:00. Mai pe scurt, desi am trecut la ora de vara, stam afara mai putin. SA vedem ce se va intampla dupa ce vor circula pasapoartele de vaccinare, care se aproba in aceste zile in Uniunea Europeana. La fel de evident este si faptul ca vor exista exceptii de la aceste reguli.

Lista noilor restrictii pentru Bucuresteni din 27 martie

Slujbele religioase de Paște sun oarecum posibile, adica in data de 28.03.2021 se va putea circula in intervalul orar 20.00 – 22.00, la fel si cu ocazia Pastelui Catolic din 03.04.2021 – 04.04.2021, doar ca ei vor avea voie pana la ora 02:00. Deci pe scurt – de luni pana joi inclusiv ne plimbam pana la ora 21:00, iar in weekend doar pana la ora 18:00, cum o sa va faceti planulrile nu stim, dar trebuie sa va incadrati in intervalul orar oferit de guvernare.

Bucuria este ca desi noi nu ne putem plimba dupa ora 21 sau 18 in weekend, benzinariile vor fi deschise, iar livrarile la domiciliu sunt permise. Va sfatuim sa umblati cu metrul la voi, pentru ca va trebui sa pastrato distanta fizica de minimum 2 metri  si cu asigurarea unei suprafete de minimum 7 m.p./persoana. Adica veti avea un cerc cu raza de 2,5 m intre voi si restul persoanelor. In suprafetele mai mici de 14 m.p. nu se va respecta regula asta, pentru ca se adreseaza celor ce merg in mall-uri. Ma gandesc ca la un spatiu mai mic de 7 m² ar trebui sa fie vanzator un robot.

Se inchid cafenelele si restaurantele, asa ca daca ati planuit sa va socateti prietena la o friptura, amanati pana dupa pandemie. De mersul la discoteca nici nu poate fi vorba. Numai copii sub 5 ani nu vor purta masca, in rest toata lumea cu masca pe figura.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.