Gabi Luncă ne-a parasit pe 2 aprilie

Indragita cantareata Gabi Luncă ne-a parasit pe 2 aprilie, rapusa se pare de acest perfid COVID-19, in Bucuresti. Dupa o lupta ce a durat doua saptamani, virusul a iesit castigator. Nu putem zice ca a fost ceva prematur, cantareata avea 83 de ani, a fost internata de urgenta la un spital din Ilfov. Ieri fata artistei a anuntat tristul eveniment pe FaceBook, presa fiind informata astfel indirect. Au trecut 23 de ani de cand sotul ei, Ion Onoriu a luat drumul spre ceruri. Nascuta in Prahova, Gabi Lunca a plecat spre ceruri din Bucuresti.

Gabi Luncă ne-a parasit pe 2 aprilie

Ca si cum dupa ce pe cantareata de muzica lautareasca Cornelia Catanga s-a stins din viata din cauza COVID-19 la doar 63 de ani, iar asta nu a fost suficient pentru noi, iata ca si regretata Gabi Lunca ne-a spus adio. Cornelia a dus lupta pana la capat la Spitalul Universitar de Urgență București. Iar lumea muzicii a mai pierdut un monstru sacru, pe 2 aprilie: Nelu Ploiesteanu. Acesta a pierdut lupta cu virusul asta pacatos la Spitalul Floreasca, unde a fost internat si intubat inca de la jumatatea lunii martie. Iata asadar ca intr-o singura luna s-au stins din viata trei nume mari ale scenei muzicale lautaresti din Romania. Doi dintre ei in aceiasi zi fatidica de 2 aprilie 2021.

Ion Dumitrache si Elena Gabriela Onoriu, cunoscuti publicului drept Nelu Ploiesteanu si Gabi Lunca au plecat la ceruri intr-aceeasi zi, 2 aprilie 2021. Cornelia Catanga a avut aceeasi soarta cu putin timp onainte. Trista perioada pentru noi romanii.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.