Cu autorulota in concediu

Cat de ieftin este sa mergi cu autorulota in concediu in Romania? Garantat ca nu este mai putin costisitor ca o vacanta la all inclusive, doar ca ai ceva in plus: libertatea de miscare! Dezavantajul major? Lipsa infrastructurii pentru asa ceva. Dar unde am putea merge intr-un astfel de concediu la noi in tara? Pai un exemplu ar fi in Brasov la complexul Laguna Albastra din Fagaras. Acum o sa vedeti si voi recenziile si va decideti daca vreti sau nu sa mergeti acolo. oricum va asigur ca aglomeratie este destula, asa ca e bine sa va interesati din timp daca gasiti sau nu loc unde sa va parcati autorulota. Avantaj? Mersul la strand.

Cu autorulota in concediu in Romania

As mai propune Natura Parc din Covasna, deschis pe tot timpul saptamanii in afara de ziua de luni. Banuiesc ca nu te poti caza lunea, doar nu te dau afara ca sa faca curatenie! Daca vrei la piscina platesti 25 de lei pe zi, iar in weekend 35. Copii au reducere si platesc doar 15 lei. Desi pe site-ul lor nu am vazut ca se poate, va zic eu ca am aflat de la prietenul meu Nicusor ca sunt 30 de locuri de campare. Pentru asta platesti 20 de lei parcarea si 10 lei curentul. Cu alte servicii pentru autorulote nu prea stiu cum te descurci.

Daca vreti sa mergeti in judetul Mures va recomand doua locatii: campingul Vasskert si Stana de vale. Evident ca de ultima ati auzit deja, despre prima locatie va pot spune ca este o alternativa pentru cei ce obisnuiau sa mearga la Sovata. Alternative mai sunt, daca se vor arata bucuresteni interesati de subiect, o sa dezvoltam articolul sau o sa facem altele noi cu destinati ide vacanta cu autorulota. Tot ce trebuie sa faceti este fie sa ne povestiti experientele voastre, fie sa puneti intrebari la care noi ne vom stradui sa raspundem dupa ce ne informam.

Laguna Albastra
complexul Laguna Albastra din Făgăraș
News Reporter
Salut, eu sunt Liviu și alături de George am înființat acest site de știri. In acest moment lucrez ca senior editor la portalul WebPress, iar in timpul liber sunt prezent și aici. Dacă aveți nevoie de serviciile unui redactor de știri, știți acum unde ma găsiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.