Mugur Mihăescu – informator la securitate

N-as fi scris despre Mugur Mihăescu daca nu-l vedeam pe listele AUR la europarlamentarele de anul viitor, in ideea ca nu ma simt prea bine sa-l vad pe „Garcea” facand „nimic” – a, daca mergea la alegerile locale, era super OK ( pentru ca oricum cineva din partidului lui George Simion va ocupa fotoliul ala). Ma bucur totusi ca a avut decenta si a recunoscut ca a fost informator al securitatii – desi explicatia a fost puerila, macar nu a negat cum a facut-o Basescu. Avad in vedere ca suntem din acelasi „leat”, faptul ca si-a turnat colegii din 1986 pana in 1989 nu prea are logica.

Mugur Mihăescu – informator la securitate

Numele lui Mugur Mihăescu este legat de mai multe subiecte controversate, ma intreb ce putea el face ca la 20 de ani sa fie racolat de securitate. Daca cei de la Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității au confirmat ca a fost colaborator, mai poate el candida pentru o functie publica in Romania? Era odata vorba ca se va da o lege in sensul asta, s-o fi dat sau a ramas doar asa, o vorba-n vant? Sa vrea Garcea sa faca un nou serial Tv legat de somnul din Parlament? Avea nevoie de o documentare pe teren si nu stia cum sa o obtina pe bani publici?

Explicatia lui Mugur Mihăescu despre modul cum a devenit el informator la securitate este demna de „Leana lui Costel„, cica de frica. Sa nu-l duca la Canal! Am o veste pentru Mugur: Canalul a fost inaugurat pe 26 mai 1984, de către Nicolae Ceaușescu. Adica pe cand avea el 18 ani [ 1967 +18 = 1985 ] opera de arta era terminata, deci nu avea unde sa-l duca. Poate pentru doamna de la 40 de intrebari explicatia a fost ok, pentru mine, nu are cum sa fie, mai ales ca am fost acolo si culmea – a fost super ok, lumea chiar dorea sa mearga sa faca un ban gramada.

Tot Mugur Mihăescu spune ca a fost racolat ca informator la securitate in armata. Minune, pentru acelasi lucru pentru care m-au intrebat si pe mine daca as dori. Am zis NU, desi nu ma gandeam sa ma opresc din sarit gardul. Am stat si la „bulau” de cateva ori, pentru ca nu concepeam sa nu merg in weekend la discoteca. Colegul meu „Zabava” a acceptat si ne-a si spus: bai o sa va torn, asta e viata. Azi o fi deja colonel, ca a intrat in armata.

Eu zic asa: Mugur Mihăescu este un parvenit – de ce?  Pai prin 2012 se visa primar la Primăria Sectorului 5 – buna alegere – dar nu i-a mers. Acum cand cei de la AUR sunt pe val, hai la Bruxelles. As da zile de la mine, sa-l vad candidant cu alt actor de comedie: Florin Calinescu. Sau de ce nu, poate incearca o a doua colaborare cu Honorius Prigoană – o sa vedem si aventura asta mai pe larg, cum s-a gandit Leana lui Costel sa investeasca in imobiliare.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.