Cu 4 km/h pe Valea Prahovei in weekend

Ca de obicei, pe Valea Prahovei se merge cu viteza melcului, reporterii aflati la fata locului au masurat: 4 km/h. Cei care au decis sa-si faca o minivacanta in weekendul acesta pe Valea Prahovei au fost nevoiti sa astepte ore in sir pentru a ajunge la destinatie. Nu am aflat ce a fost pe traseele alternative, dar sa zicem ca aveai nevoie sa ajungi la Azuga, ce faceai? Inconjurai pe la Brasov? NU, asteptai linistit in coada formata pe mai multi kilometri, in speranta ca pana seara o sa ajungi. Mersul la pas se face cu 6 km/h, deci cine pleca pe jos ajungea inainte la destinatie!

Cu 4 km/h pe Valea Prahovei in weekend

In mod cert stirile de genul acesta nu sunt o noutate, nu a fost an in care sa nu ne lovim de acest fel de incidente pe Valea Prahovei. Mult laudata autostrada Comarnic – Brasov nu se vede la orizont, ci doar in bugetele alocate pentru studii de fezabilitate. Asadar chiar dac avremea a fost ploioasa, bucurestenii si-au facut planuri la munte si in acest weekend. Doar ca a trebuit sa se inarmeze cu rabdare si cu ceva mai multa benzina decat de obicei. Nu mai zic de poluare, ar fi deja un fel de repetare a altor sute de articole pe aceiasi tema.

La iesirea din Predeal spre Azuga, pe DN1 s-a circulat cu 4 km/h si cozile pareau ca nu se mai termina. Au fost prezenti jurnalisti de la toate televiziunile, pentru ca astea sunt stirile la noi. Avem blocaj pe DN1, an de an, vara de vara si iarna la fel, de la Comarnic la Predeal si Azuga de peste 25 de ani avem blocaje. Soferii sunt resemnati, nu mai spera in nicio schimbare.

News Reporter
Salut, eu sunt Liviu și alături de George am înființat acest site de știri. In acest moment lucrez ca senior editor la portalul WebPress, iar in timpul liber sunt prezent și aici. Dacă aveți nevoie de serviciile unui redactor de știri, știți acum unde ma găsiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.