Publicitate electorala in Diaspora

Cred ca ne-am inscris cam tarziu in cursa de publicitate electorala, asa ca o sa lasam pe altii sa ne ajute. Cum? Pai sa ia ei legatura cu cei ce au nevoie de asa ceva in diaspora, sa ia 75% din sume – sau mai mult, acum depinde cat negociaza, noi ne multumim cu 100 de euro si gata. Ce putem asigura? Pai in primul rand vizibilitate la romanii nostri din diaspora, sa tot fie cam 250.000 minim. Garantati! Apoi putem sa le punem bannere pe site-urile partenere – bine, si pe al nostru – am implementat acum un contor de vizite zilnice, ca sa vedem cum functioneaza site-ul cu el instalat, si sa vedem si numarul de vizualizari pentru fiecare articol!

Publicitate electorala in Diaspora

Daca Nea Caisa candideaza si are nevoie de publicitate, poate apela la noi. In tara avem deja posibilitatea de a ne nisa pe judetele Tulcea, Arad, Iasi, Suceava, Cluj si evident Bucuresti. Cu WebPress.info ajungeti la toata tara! Sper sa nu se supere nimeni pe titulatura asta de aprozar, cu caisele – asa mi-a venit acum sa-i zic, ca daca e politician, minte de ingheata apele, dar oricum n-avem ce face, trebuie sa-i promovam pe toti. Nu avem preferinte, asa ca ne vom stradui sa nu facem politica cat tine campania electorala.

Putem sa facem publicitate si diverselor firme, asa ca daca nu faceti politica dar vreti sa nu mai asteptati degeaba aprobarile postarilor prin grupuri, noi suntem solutia ideala! De ce? Pai ii avem in buzunar pe adminii de la grupuri, vorbim cu ei si tu sponsorizezi site-ul, iar ei inchid ochii cand postezi tu. Poti folosi si Patreon, sa fii patronul nostru si sa ne dai bani luna de luna. Cati? Pai de la 1 euro, la cat vrei tu. Transparent, ca pe site apar numarul celor care doneaza. Avem deja 1 patron cu 1 euro, raman 74 de centi pe luna! Avem deja 5 euro stransi, cand se fac 500 facem chef mare!

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.