Regdanvimab ar putea sa ne scape de pandemia de COVID

Se pare ca s-a ajuns si la asta, coreenii au produs Regdanvimab si se pare ca tehnologia cu anticorpi monoclonali da roade. Asa se face ca cei de la Agenţia Europeană pentru Medicamente a inceput sa analizeze medicamentul. Nu zic ca trebuie sa ne punem sperante in orice stire de genul asta, dar ar trebui sa ne bucure ca lumea cauta solutii si probabil ca in curand vom avea si rezultate vizibile. Asa ca alaturi de Regeneron, mai avem un medicament care ar putea da rezultate bune in combaterea COVID-19. Evident ca acum s-a facut primul pas, mai urmeaza multi pana sa putem spune ca a trecut testul.

Regdanvimab ar putea sa ne scape de pandemia de COVID

Lumea isi pune azi speranta in Regdanvimab – medicamentul coreean care este posibil sa ne scape de COVID. Vorba vine ca scapam, de fapt scapam de pandemie, ca de virus nu ai cum sa scapi. Mai mult, probabil ca nu vom mai ajunge sa mai stam in lockdown si asta ar insemna mult. Caci daca nu va fi asa, nu stiu unde va ajunge economia mondiala, oar alaturi de ea si cea romaneasca. Uitati-va la Brexit, ce probleme a adus pe capul britanicilor. Dar inchiderea granitelor de catre Germania? A dus la reactii in lant, austricii au inchis si ei granitele si tot asa.

Concluzia? E nevoie de Regdanvimab sau de orice medicament care face ce spune acesta ca face. Studiile recente bazate pe tehnologia cu anticorpi monoclonali ar putea fi raspunsul. Pe de alta parte, nu stim ce efecte au astfel de medicamente, nu a fost timp sa se studieze timp indelungat reactiile adverse, etc. Asa ca e bine sa fin optimisti, dar nu trebuie sa visam. Stiinta evolueaza, asa ca trebuie sa ne asumam si riscurile aferente acestor tratamente noi. Pana acum pare ca totul merge spre bine, efectele se vor putea studia insa dupa ani buni de la imunizarea de anul acesta. Vom vedea cum se rasfrange vaccinul si cu ce probleme raman cei care s-au imunizat pe cale naturala.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.