Robert Negoita a castigat primaria sectorului 3

Robert Negoita a castigat primaria sectorului 3 intr-un mod detasat, asa ca cel putin din acest punct de vedere previzunile s-au adeverit. Un fost PSD-ist din Prahova dovedeste ca la 48 de ani este la apogeul carierei sale politice. Daca la Primaria Generala lupta se mai da la aceasta ora, la sectorul 3 lucrurile au fost transate de la ora 19:30. Tot ce se stie la acest moment este faptul ca Traian Basescu i-a luat sansa lui Nicusor Dan de a castiga intr-un mod clar lupta cu Gabriela Firea. Asta nu inseamna ca Vrancioaia a castigat, inca mai sunt voturi de dat, iar procentele se pot modifica de la un minut la altul.

Robert Negoita a castigat primaria sectorului 3

Pentru cine nu stie, Robert Negoita este sustinut de Alianța Electorală Pro București 2020, formata evident din Victor Ponta si partidul actualului primar. Domnul primar si-a infiintat partidul București 2020, cam limitat ca oferta electorala, dar asta este o alta discutie. Omul nostru are nevoie de o functie la buget, pentru ca poate ati uitat, are o datorie de 28 milioane euro. Ghici de unde provine datoria? De la neplata TVA-ului, care daca ar fi fost in carca unui om obisnuit, nu-l mai vedeai liber. Dar pentru un politician asta nu e o mare problema, cu tot sechestrul pus pe averea sa, nu inseamna mai nimic.

Mai reamintim cum se plimba domnul primar prin parc su iubita, nu mai stim daca a platit sau nu amenda pentru „curaj”, mai putin important. Azi are motiv de bucurie, a fost reales ca primar al Sectorului 3. Sa nu uitam ca Robert Negoita a castigat in 2012 sustinut de USL, un hibrid ciudat intre stanga si dreapta politica din Romania. Nu stiu ce a cautat prahoveanul nostru in Teleorman in 2008, la alegerile pentru Camera Deputatilor. Dar se pare ca si-a gasit menirea in capitala, la sectorul 3. Din 2012, adica de opt ani si pentru inca patru sta pe fotoliul de primar de sector. Asa e viata, le poti avea pe toate daca stii unde sa bati la usa.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.