Site promovare București

Azi am aflat ca Bucurestiul nu a avut pana acum un site de prezentare a turismului, ma refer la unul care sa tina de autoritatile locale, ca asa cum avem noi un site, mai sunt cateva private. Nu prea ne putem noi lauda cu mare turism in capitala, mai multi vin cu avionul ca sa faca alte chestii, mai putin turism. Nici macar nu stim cati din cei 2 milioane de persoane care se cazeaza in Bucuresti anual, sunt de fapt turisti. Se vehiculeaza o cifra egala cu cateva zeci de mii pe an, adica persoane care lasa banii aici, nu cei care sunt de fapt studenti sau in trecere.

Site promovare Bucuresti

Ce este de vizitat in Bucuresti ca turist? Centrul vechi, poate ca era interesant sa vedem un circuit cu primul tramvai din capitala, sau mai stiu eu ce minune facuta recent, car esa-i aduca pe turisti ca pe muste. Pana sa promovezi ceva mai trebuie sa ai si ce. Nu prea vad ce as recomanda unui strain sa vada in Bucuresti, poate „Muzeul taranului roman„, asta daca tinem cont pe multi ii numim tarani in Bucuresti.

A, era sa uit ceva ce am vizitat pe vremea cand eram student, pentru ca era la doi pasi de metrou: Gradina Botanica din Bucureşti ”Dimitrie Brandza”. Este chiar frumoasa, interesanta si ai sa vezi o gramada de specii interesante de copaci si plante exotice, peste 1000 din ultima categorie.

Sa nu uit, la primul museu ii spune „Muzeul Satului„, ca sa nu radeti si sa spuneti ca va recomand ceva ce nu e chiar conform cu realitatea bucuresteana. Cine vrea poata sa faca un tur virtual aici. Asa ca daca nu vrei sa platesti biletul, mergi si vezi totul pe YouTube. Evident ca nu ai sa ai chiar senzatia ca ai vizitat ceva, dar iti faci o parere.

Daca ai ajuns in Bucuresti poti merge si la Mănăstirea Cernica, unde vei putea vedea cele trei biserici din complexul monahal. Iar daca ai pornit la drum mai recomand si Palatul Mogoșoaia, pana la urma este vorba de istoria tarii noastre, nu-i asa? Sa aveti o zi cat mai placuta alaturi de noi, daca mai gasiti si alte subiecte atractive la noi pe site. Asta pana se va ajunge la turism de calitate in capitala Romaniei.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.