Teoretic Donald Trump a castigat alegerile

Teoretic Donald Trump a castigat alegerile daca este sa ne luam dupa cum arata harta in acest moment, singura sansa ca Joe Biden sa remonteze decalajul este ca la votul prin corespondenta sa se schimbe raportul de forte. Chiar daca acum Biden are 238 de voturi din 270 – deci ar mai avea nevoie de 32 de electori, iar teoretic ar mai primi 6 din Nevada, tot mai e nevoie de 26. Iar harta ne arata ca Trump este la conducere in toate colegiile din est. Evident ca la americani conteaza ce spun electorii, asa ca orice este de fapt posibil. Trump mai are nevoie de doar 57 de electori, iar in SUA cine castiga statul, ia toate voturile.

Teoretic Donald Trump a castigat alegerile

Observam ca Pennsylvania are 20 de electori, Michigan are si el 16, Carolina de Nord are 15, iar Georgia 16. Orice adunare ne arata ca Trumpp are sanse mari sa recupereze diferenta si sa castige. Totusi nu putem zice cu certitudine ca asa va fi, pentru ca diferentele sunt mici. In Georgia Trump conduce cu 2%, iar o victorie a lui Biden aici l-ar aduce la doar 10 electori diferenta de primul loc si castigarea campaniei. La fel este si in Carolina de Nord, tot 2% este diferenta, deci cu acest stat Biden ar mai putea lua 15 voturi si victoria ii este asigurata. In Michigan diferenta este de 3%, aici mai sunt de numarat 13% din voturi.

Situatia este neclara si in Pennsylvania, aici au fost raportate doar 64% din voturi, orice este posibil. Daca ar castiga aici Biden, e suficient sa ia 20 de voturi si sa inchida numaratoarea inversa. Pe de alta parte in Wisconsin diferenta este atat de mica incat orice rezultat este posibil: Biden 49,4% fata de 49,1% Trump. Mai sunt de numarat 5% din voturi. Alaska este ca si castigata de Trump, desi s-au numart doar 43% din voturi. Donald T. are 63% fata de 33% cat are Joe B. Va tinem la curent cu ce se intampla pe harta americana a voturilor din 2020.

UpDate: Asa cum era de asteptat Wisconsin trece de partea lui Joe Biden, deci inca 10 voturi merg la democrati. Nu e rezultat final, suntem la 95% din voturi numarate, plus ca nu stim ce vor face electorii.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

1 thought on “Teoretic Donald Trump a castigat alegerile

  1. Batalia se da pentru Nevada, s-au numart doar 75% din voturi si diferenta este foarte mica intre ei, in rest este clar ca va castiga Donald Trump [ Pennsylvania, Carolina de Nord si Georgia ].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.