Donald Trump versus Joe Biden

Donald Trump versus Joe Biden, azi americanii isi aleg presedintele. Evident ca nicio varianta nu e cu adevarat castigatoare, ambii fiind batrani si cam ramoliti. Teoretic Biden conduce la mica distanta, insa nu s-au numarat voturile in cele mai importante circumscriptii. Oricine castiga prea bine nu va fi. DA, daca pierde Trump va fi o oarecare relaxare pe plan mondial, europenii scapa de taxele NATO pe care voia Donald sa le impuna, ca sa nu mai dea banii americanilor pe lupta cu rusii. Se termina si cu zidul pentru mexicani, dar aia nu era cea mai mare problema a americanilor.

Donald Trump versus Joe Biden

Donald Trump a anuntat ca nu cedeaza pasnic, dar nimeni nu prea intelege ce inseamna asta. Joe Biden la ai sai 77 de ani pare un pic dus, desi nici Trump la ai sai 74 nu pare prea tanar. Asa ca din punctul asta de vedere – al varstei – nu prea ai la cine sa speri prea multe. Evident ca Trump pare a avea mai multe sanse de a trai sanatos inca patru ani, pe cand Biden va trece de 80 de ani pe timpul mandatului sau.

Startul la votare a fost dat in Dixville Notch, un catun cu cativa locuitori care a devenit un simbol al votului in SUA, el fiind primul care merge la urne. Pe de alta parte s-a votat prin corespondenta, ceea ce va face imposibila anuntarea castigatorului. Asa ca vom sta in expectativa cateva zile, vom face speculatii si vom incerca sa anticipam rezultatul final. Pana atunci facem scenarii, cum va fi afectata Romania de rezultatul alegerilor din SUA, vom ajunge si noi sa calatorim peste ocean fara vize? Eu zic ca poate prin 2030, cand ies eu la pensie. Sau nici atunci. Ne ramane scutul antiracheta, cateva avioane second hand si cheltuieli mari pentru armata.

Bursele europene au deschis pe plus, toti presupunand ca va castiga Joe Biden, ce va fi in cazul in care va pierde? La intrebarea asta vad ca nu se gandeste nimeni sa raspunda. Eu zic ca Trump are sanse mari, mai ales ca l-am vazut dansand de bucurie. A, nu pe timpul alegerilor ci la final de campanie electorala. O sti el ceva, ca de aia e cel mai puternic om de pe planeta. Azi. Dupa Putin?

News Reporter
Salut, eu sunt Liviu și alături de George am înființat acest site de știri. In acest moment lucrez ca senior editor la portalul WebPress, iar in timpul liber sunt prezent și aici. Dacă aveți nevoie de serviciile unui redactor de știri, știți acum unde ma găsiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.