Bitcoin continua sa creasca

Precum vedeti din poza de mai sus, un bitcoin a depasit deja 40.000 de dolari, deci cine a investit la inceput de an a castigat cateva mii de dolari fara sa faca nimic. Asta evident daca au reusit sa riste sa ia macar un bitcoin. Ideea este ca oricine a investit in BTC din martie 2020 au iesit pe plus, indiferent de suna investita. Cu fiecare zi de crestere sansa sa pierzi devine mai mare, dar se stie deja ca cine nu risca nu castiga. Numai in 2020 avem o crestere de peste 30%, asa ca daca faceti un cash out la o parte din suma investita nu mai aveti ce pierde.

Bitcoin continua sa creasca in ritm ametitor in 2021

Anul trecut prin august va pomeneam despre Bitcoin UP, asa ca speram ca ati inteles ca trebuie sa cumparati BTC doar prin metode sigure, de pe site-uri si platforme cunoscute. Evident ca multi se bucura si multi viseaza la castiguri imense doar investind in bitcoin, nu e nimi crau in asta. Tot ce trebuie stiut este ca riscati enorm, adica trebuie sa va asteptati fie sa pierdetisuma, fie sa fiti nevoiti sa o tineti ani buni pana sa faceti un cash out pe profit.

OK, sa zicem ca ai cateva mii de euro si vrei sa te distrezi, iar daca e cazul sa ai si un profit generos din bitcoin. Atunci esti investitorul ideal. Dar daca nu ai bani, sau vrei sa vinzi ceva – masina, apartament sau garaj, telefon, terenul de la tara ca sa investesti in bitcoin, atunci mai bine NU! Stiu ca mirajul banilor facuti usor e mare, nu mai zic cum te simti cand vezi ca daca investeai 1000 de euro la inceput de an, acum aveai deja 1300. Suna frumos, nu-i asa? Iar calculele merg usor, investeai 3000 de euro, aveai acuma 4000. Uite ce usor se fac banii online, cu o simpla aplicatie pe telefon.

Va dati seama ca si pana cei ce au cumparat cand pretul era mare, pe la 30.000 au acum un profit frumusel daca nu au vandut de teama sa nu piarda tot. Asa ca poate o vreme va mai merge sa investiti in bitcoin, cine stie cat va mai creste, cel putin pana trece pandemia si toata lumea spera miracole in mediul online.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.