Case din panouri sandwich din ce in ce mai cautate

Daca vrei un pret estimativ pentru o casa din panouri sandwich cel mai corect este sa gasesti si firma care o va construi. Asta pentru ca de fapt pretul materialelor este una, pretul constructiei altul si evident conteaza si distanta pe care aceste materiale sunt transportate. La toate acestea se adauga evident taxele locale, de conectare la utilitati, etc. Asa ca desi o casa din panouri sandwich poate parea ieftina, nu este chiar asa. O astfel de casa poate arata perfect in poze, dar in realitate sa constati ca nu e chiar asa. Depinde mult de finisajele exterioare, de aici si pretul diferit.

Case din panouri sandwich din ce in ce mai cautate

Daca ai un teren si nu vrei sa investesti prea mult intr-o casa, solutia ar fi panourile sandwich, oricum vei iesi cel putin la jumatate ca investitie. Daca planul tau este o casa cu un singur nivel, chiar si o casa de 100 m² poate fi ieftina. Chiar acum ma gandesc ca as putea face asta pe un teren pe care-l am, dar unde de cativa ani tot aman constructia unei case. Analizam de mult investitia facuta in teren, asa ca poate ca o casa din panouri sandwich ar fi o solutie ideala. Ar fi de tras doar curentul, in rest apa o am dintr-o fantana forata la peste 50 de metri, daca fac o camera tehnica care sa o faca utilizabila ca sursa de apa si iarna, o pompa ar rezolva problema asta.

Canalizarea: o problema a oricarei case, deci si a celei din panouri sandwich. Sa ridici constructia e simplu, urmeaza finisajele interioare, baia, bucataria si apoi utilitatile. Aici nu mai este asa de ieftin cum am vrea noi. De aceea o casa gata construita este de multe ori mai avantajoasa decat constructia uneia de la zero. O cabana de vacanta este una, o casa in care sa stai 365 de zile pe an e cu totul altceva.

Multi scriu in anunturi ca dau casa la cheie, doar ca nu e chiar asa, sau ma rog, cand este asa si pretul este pe masura. Nu mai zic de mobila, garaj si alte chestii. Pretul fundatiei difera si el, iar daca ai decis ca ai nevoie si de un beci, alti bani trebuie investiti in casa.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.