Cele 15 predictii ale lui Bill Gates care s-au adeverit

Am urmarit recent povestea asta cu legea antitrust din SUA si am ramas putin surprins de faptul ca Bill Gates nu a fost invtat alaturi de sefii de la Amazon, Google, FaceBook si Apple. cautand informatii despre seful de la Microsoft, ala de ne da noua batai de cap cu al sau Windows 10, am aflat ca omul asta a facut 15 predictii care s-au adeverit. Asta lasand la o parte toata mascarada asta cu pandemia si implicarea celui mai bogat [ al doilea de fapt! ] om de pe planeta. Nu ma apucam eu de scris un astfel de articol despre Baba Vanga din SUA, daca ce va spun acum nu se intampla in 1999.

Cele 15 predictii ale lui Bill Gates care s-au adeverit

Nea Bill asta prevedea ca vom fi invadati de site-uri care vor compara preturile la diferite produse si servicii. Nimic mai adevarat, acum cine vrea sa cumpere eficient, exact astfel de sericii foloseste. A doua predictie a fost cea legata de smartphone-uri, legate 24 din 24 la internet. Va reamintesc ca Steve Jobs a lansat primul iPhone abia in 2007! A treia este mai putin interesanta si este legata de importanta internetului si a faptului ca ne vom face platile prin aplicatii mobile. NA, era evident ca asa va fi, asta as fi prevazut-o si eu!

A patra predictie e legata cumva de precedenta, faptul ca vom avea majoritatea dispozitivelor interconectate si ca vor exista asistenti virtuali. Am mai vazut asta in filmele Sci-Fi. Tot in 1999 Bill Gates a prezis aparitia FaceBook – cine nu stie, a aparut abia in 2004. Pe aceiasi linie a internetului si a inteligentei artificiale boss-ul de la Microsoft a prezis ca vom primi oferte personalizate – adica pe limba noastra, acele cookie-uri care ne spioneaza activitatea si prevede cam ce am vrea sa facem. Nu merge ok pana acum, ma deranjeaza toate reclamele astea inutile bazate pe ce am cautat pe net, dar sa avem putintica rabdare.

Lista e ceva mai lunga si cuprinde chestii gen recrutarea online, site-uri de tot felul, etc. Sa fi fost Bill Gates un vizionar? Sau la astea va gandeati si voi dar nu ati apucat sa publicati? Nu vi se pare ca azi mai toata lumea face afaceri pe site-urile de Social Media, confundand de fapt grupurile cu stalpii pentru reclame?

News Reporter
Salut, eu sunt Liviu și alături de George am înființat acest site de știri. In acest moment lucrez ca senior editor la portalul WebPress, iar in timpul liber sunt prezent și aici. Dacă aveți nevoie de serviciile unui redactor de știri, știți acum unde ma găsiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.