Contabil PFA în București

Chiar daca legile s-au modificat incepand cu 2024 pentru firme si evident si pentru PFA-uri, tot ramane o varianta buna de a face afaceri mici ( nu mijlocii si in niciun caz mari! ). De ce este atat de rentabil sa ai un PFA in loc de SRL sau alta forma de organizare – bine, cea mai eficienta este cea in care nu ai nicio firma, incasezi si pui banii in buzunar. De ce ai face asta?Pai pentru ca statul vrea sa-ti ia totul, in cel mai fericit caz jumatate din ceea ce castigi. Cazul PFA este avantajos daca nu platesti cei 25% la pensie, cand deja ai de dat cat nu face la ANAF. Dar daca ai firma, ai nevoie de contabil, asta e sigur.

Contabil PFA în București

Ai un PFA si vrei contabil – sa fie bun si ieftin, stiu deja cerintele. principala problema este ca locuiesti in Bucuresti si ai auzit deja parerile despre SOLO, o mica firma care se ocupa in special de micile PFA-uri. Adica fix acelea aflate la inceput de drum, care nu au un sediu, nu se pricep cum sa-si infiinteze mica afacere si nu prea stiu cat o sa castige in primul an de activitate. Pentru ei este ideal sa apeleze la SOLO, au de dat doar 89 de lei pe luna si au scapat de griji, de depus declaratii, de citit legi.

Dar ce te faci daca ai un salariat – la PFA ai voie maxim 3 angajati ( cu tine sau fara tine, e tot aia, 3 sa fie ). Ar mai fi o problema: cate coduri CAEN ai voie pe un PFA? Legea zice ca maxim 5 ai voie, deci chiar nu e o problema pentru cineva aflat la inceput. Problema este ca nu mai poti apela la SOLO, ei nu se ocupa de firmele cu angajati, deci ca trebui sa-ti gasesti un contabil din Bucuresti dispus sa se ocupe de firma ta.  Pe de alta parte, poate fi de oriunde, mai ales ca declaratiile se depun online – deci nu prea esti legat de localitate.

Problema cu acesti contabili este ca nu stii cat de serios este, asa ca te apuci sa cauti informatii despre ei, recomandari. Noi asta ne-am propus sa facem aici pe site, sa-ti gasim un contabil din Bucuresti pentru PFA-ul tau.Cei cu vechime nu prea mai au nevoie de recomandari, nu prea vor sa se extinda – sau ma rog, chiar daca vor nu au de gand sa investeasca in promovare. Cei noi nu prea au bani de dat, ei se gandesc mai intai la luat. Asa ca aici avem noi o problema, cum sa-i facem pe toti sa vina la noi pe site-ul bucurestenilor?

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.