Aleksei Navalnîi a fost otravit si si-ar putea reveni in curand

Aleksei Navalnîi a fost otravit dar si-ar putea reveni in curand, asta sustin medicii germani de la spitalul Charite unde este tratat liderul opozitie ruse. Reamintim ca Aleksei a ajuns in coma in Germania unde a fost preluat de medicii de la spitalul Chartie in stare foarte grava. Acum medicii au ajuns la concluzia ca acesta a fost otravit insa starea sa este stabila si se spera intr-o recuperare totala a acestuia. Medicii rusi sustineau ca acesta fie a intrat in contact cu substante industriale toxice in aeroport, fie sufera de alte boli, nefiind implicata o actiune de rea credinta a autoritatilor ruse.

Aleksei Navalnîi a fost otravit si si-ar putea reveni in curand

Navalnîi este tratat cu atropină si se spera in recuperarea sa, acest tip de otravire fiind deja cunoscut si studiat in occident. Faptul ca Putin a recurs la astfel de solutii arata ca se teme pentru pozitia sa ca lider de stat ales „pe viata”, dar suntem siguri ca in afara de niste sanctiuni nu vor urma dupa ce liderul opozitiei si va reveni si va da declaratii. Speram cu totii ca planul Kremlinului de a-l inlatura sa nu aiba succes, dar ma indoiesc ca Aleksei va mai reveni in Rusia in cazul in care isi va reveni din coma.

Daca asociem si ce se intampla in Belarus ne dam seama ca lucrurile se cam precipita in estul Europei, deci probabil ca Putin nu crea sa asiste la o destramare a „imperiului” sau, mai ales prin destabilizarea interna. Lipsa de reactii veridice ale vestului il cam incurajeaa pe tarul de la Moscova, iar cand zic asta nu pot sa trec peste ce s-a intamplat in Ucraina. Pentru ca nu-i asa, SUA si Marea Britanie au semnat o hartie cu ucrainienii prin care le garantau integritatea teritoriala, iar cu totii stim ce s-a intamplat in cazul Crimeei, sau in cazul luptelor din Donetk. Daca mai spera cineva ca acele regiuni vor reveni Ucrainei cat timp traieste Putin, atunci acela e un mare visator [ sa nu zic naiv! ].

News Reporter
Buna, ma numesc Mihaela și m-am alăturat echipei Bucuresteni.info pentru a ajuta la redactarea articolelor de cultura, medicina, fashion si multe altele. Daca aveti nevoie de un content writer pe teme diverse, ma puteti ocntacta printr-un mesaj pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.