Aleksei Navalnîi, cel mai mare opozant al lui Putin in coma

Oricat s-ar zbate cineva sa ma convinga ca asta este o coincidenta, mai ales dupa ce in Belarus Putin s-a oferit sa-l ajute pe presedintele contestat de multime, n-am sa cred. Aleksei Navalnîi, cel mai mare opozant al lui Vladimir Putin in coma si medicii spun ca a fost otravit. Cine sa fi pus asta la cale? Nu stiu ce mare om de afaceri otravit la Londra, avioane cu presedinti cazute pe teritoriul Rusiei si declarate erori de pilotaj, exemple sute si mii, mai crede cineva in coincidente sau soarta? Evident ca Putin face orice sa nu piarda puterea, ar fi culmea ca acum dupa ce si-a asigurat domnia pe viata, sa piarda in alegeri.

Aleksei Navalnîi, cel mai mare opozant al lui Putin in coma

Cine poate crede un presedinte care spune ca soldatii rusi pleaca in concediu cu tancul in Ucraina? Oponentul lui Putin se afla in coma si este tinut in viata cu ajutorul aparatelor. Este evident ca acum in Rusia nu poti face opozitie, chiar sunt curioasa cum se va termina poveste din Belarus. Mi se pare evident ca prea curand democratie in Ruis anu o sa vedem. Sa speram ca Putin va fi mai mult legat de ce se intampla in tar alui, decat de planurile sale expansioniste. A fost cam prea multa liniste pe plan extern in ultima vreme, ma tem de o noua isprava marca Kremlin & Co.

Poate ca cei ce se gandeau daca e ok ca am intrat in NATO si in Uniunea Europeana o sa-si reconsidere pozitia, Ruisa este si va ramane mult timp un obstacol in calea dezvoltarii pasnice a Europei, pentru ca pe plan international in afara granitelor europene, cam tot aia fac si americanii. Doar ca la ei e ceva mi multa democratie, a trecut de mult vremea cand Kennedy murea in conditii suspecte. Sincera sa fiu, ma bucur ca nu am accepat postul de la Moscova acum 8 ani, a ce gura am, nu ma vad bine nici acum, dar acolo sigur nu faceam multi purici.

News Reporter
Buna, ma numesc Mihaela și m-am alăturat echipei Bucuresteni.info pentru a ajuta la redactarea articolelor de cultura, medicina, fashion si multe altele. Daca aveti nevoie de un content writer pe teme diverse, ma puteti ocntacta printr-un mesaj pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.