Ce vrea sa stie lumea despre Serghei Mizil

Lumea vrea sa stie cand este nascut Serghei Mizil, de parca asta ar conta atat de mult, fiul nomenclaturistului comunist fiind nascut acum aproape 70 de ani in Bucuresti. Asadar acum stii si varsta lui Serghei, iar daca treci pe aici peste ceva timp, nu uita ca am scris asta in 2022. Nu cred ca trebuie sa-l cauti pe WikiPedia, pana la urma nu este el cel care trebuie sa aiba acolo propria sa pagina. Vrei sa afli biografia lui Serghei Mizil? Pai ce sa afli din ea? Ca a fost la Facultatea de Arte, ca se considera mare artist dat se ocupa de restaurante?

Ce vrea sa stie lumea despre Serghei Mizil

Unii ii mai zic si Serghei Niculescu Mizil, pentru ca evident asa il chema pe tatane-su, nea Paul. Nu scriam nici noi despre el, dar daca lumea e curioasa, ce sa-i faci? Are copii, cati am scris in alt articol, gasesti la noi pe site. Mi se pare interesant sa stiti ca e cumnatul lui Vanghelie, ala cu vanghelioane, fost PSD-ist de frunte. Da, ce ironie, nu-i asa? Cum e posibil asa ceva? Pai sora sa, Oana Mizil pe numele ei, e maritata cu fostul primar de la sectorul 5!

Asadar Serghei Mizil e un fel de Alexandru Pârgaru, dar mai in varsta. Adica mai exact, acelasi IQ voiam sa zic, alte asemanari nu prea sunt. Il gasesti pe TikTok, aici. Sunt mai multe conturi cu el, cred ca asta e cel original. Nici nu mai conteaza, omului ii place sa fie in atentia tuturor, asa se face ca si noi am scris despre el. Cam asta e treaba cu el, marele fiu de mosier, actual smecher de bucuresti. Sau ma rog, de Snagov, ca parca acolo are o vila de mai mare dragul. Cine are sa-i traiasca, cine nu sa isi doreasca, numai sa afle cum se poate asta face.

Urmatorul articol o sa fie despre Donca Niculescu Mizil, ca vad ca si pe ea o cauta lumea cu disperare pe internet, desi ce ai vrea sa stii depsre ea? Ca a fost marea iubire a lui Nicu Ceausescu? Ca ne-a parasit la varsta de 69 de ani? Da, a fost sora lui Serghei Nicolescu Mizil, a fost maritata nu un stab de la TAROM, Dan Sonia. Ar fi trebuit sa aduca pe lume copilul lui Nici Ceauseascu, dar ca sa nu fie asa, la 8 luni cand mai era o luna pana sa nasca, Ceausestii au rezolvat problema. Va dati seama de tragedie, de trauma? Restul povestilor intr-un alt articol.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.