Cristian Popescu Piedone primeste un milion si jumatate de lei

Chiar daca Cristian Popescu Piedone a ajuns dupa gratii, va primi despagubiri in valoare de un milion si jumatate de lei, asta a decis instanta saptamana asta. Stati fara griji, este vorba de cautiunea depusa de acesta pentru dreptul de a sta in libertate pana la condamnarea definitiva, nu este vorba de ceva despagubiri pentru ca a fost baiat bun. Banii au stat la stat din 2015, cand Piedone a fost pus sub control judiciar. La final a fost condamnat cu executare la patru ani. DNA va plati acesti bani, sau de fapt ii va da omului inapoi cat a platit.

Cristian Popescu Piedone primeste un milion si jumatate de lei

Averea lui Cristian Popescu Piedone creste cu un milion si jumatate de lei, cum justifica el banii nu stiu, asta e treaba ANAF-ului nu a noastra. Ca primar e usor sa faci banii astia, mai ales in sectoarele din Bucuresti. Din sursele noastre nu e vorba de bani lichizi ci de trei masini pe care le avea sub sechestru si pe care acum le poate folosi cum vrea „muschii” lui. Averea declarata de fostul primar est edestul de mare, banuiesc ca are si acte care dovedesc provenienta banilor cu car ea cumparat masinile de colectie, terenurile si alte bunuri, inclusiv cei putin peste 50.000 de euro din banca.

Averea lui Piedone este formata si din mosterniri, asa ca nu e totul muncit de el, cum ar crede unii. Faptul ca a trebuit sa se judece ca sa-si primeasca cautiunea nu e chiar ok zicem noi. Ai depus banii, ai respcetat conditiile si prin urmar eo cerere de restituire ar trebui sa fie mai mult decat suficienta.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.