Editori stiri locale din diaspora

Te-ai plictisit de stirile pe care le dau alte publicatii si vrei ceva nou – dar bun ? Vrei sa spui comunitatii din care faci parte ce se intampla in jurul tau? Chiar ne dorim ceva mai bun decat se gaseste la ora actuala pe piata media online, ne vom stradui sa gasim stirile care chiar conteaza, sa le publicam la noi pe site, dar intr-o maniera proprie, mai aproape de om decat de acel stil sec pe care-l gasim in presa de azi. Cand am ales numele ne-am gandit mult, erau alte zeci de variante posibile care sa fie cu un spectru mai larg, ca sa zic asa. Am ales sa ramanem bucuresteni, pentru ca nu am gasit asa ceva pe piata de media.

Editori stiri locale din diaspora

Asadar fie daca ai stiri locale din Bucuresti, din diaspora sau din tara, este loc pentru toate la noi pe site. Acesta se va dezvolta pe masura ce editorii vor creste ca numar, azi suntem doar noi doi, George si Liviu, cei care am pus bazele site-ului. Cerinte pentru colaboratori? Pai sa scrie corect din punct de vedere gramatical, sa poata face un articol cam de lungimea celor pe care le gasiti deja pe site, iar la partea de redactare si design – daca nu sunteti obisnuiti cu WordPress-ul, ne descurcam noi sau va invatam.

Ce fel de stiri puteti adauga? Oricie fel de stire vreti voi, ideea este sa sa fie de interes general, adica nu una personala. Mai mult, ca sa venim in sprijinul antreprenorilor, dar si ei in sprijinul nostru, putem oferi pe site spatiu de prezentare a afacerilor locale. Mai mult, chiar intentionam sa facem un ghid al Bucurestiului, unde sa prezentam cele mai intresante oferte din diverse cartiere, magazine unde se gasesc diverse chestii bune, de calitate.

In ajutorul antreprenorilor locali: oferim spatiu de publicitate si va reamintim ca deja colaboram cu DigitalPress.info si WebPress.info, iar daca ati achizitionat la noi spatiu publicitar, acolo il veti primi gratis – ca un ajutor din partea noastra, asa ca ce mai asteptati? Colaboratorii nostri permanenti pot vinde in nume propriu publictate pe site-ul nostru! Venitul le revine 100%, nu facem noi bani pe spinaraea „clasei muncitoare”!

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.