George Pistereanu

Ma gandeam la titlul articolului despre George Pistereanu, am ramas la nume si atat. Ce s-ar putea spune despre el in afara de faptul ca e tanar, e actor si e bucurestean? S-a nascut in anul 1990 in capitala, a trait la bloc ca multi altii si a descoperit ca filmul este pasiunea sa, asa ca se inscrie la UATC si termina facultatea in 2012. Probabil ca publicul l-a descoperit in filmul Eu cand vreau sa fluier, fluier si mai recent sin serialul Vlad. Ziua de nastere 13 noiembrie, deci peste doua luni va implini frumoasa varsta de 30 de ani. Cel mai bun prieten este fratele sau mai mic Franco.

George Pistereanu – un bucrestean

George Pistereanu a copilarit in cartier, ca majoritatea bucurestenolor. Daca nu ar fi fost fratele mai mic care sa-i tina companie, probabil ca azi am fi cunoscut un altfel de om. Asta pentru ca desi zambeste tot timpul, nu a avut o copilarie tocmai roz. Parintii au fost plecati la munca peste hotare, sa faca rost de bani. Lasat in grija bunicii, George a trebuit sa-si infrumuseteze copilaria in alte moduri, asa ca la inceput se uita la filmele pe care le descarca din reteaua blocului, apoi cand a primit si internet, a inceput sa le trieze. Nu-i de mirare ca la doar 19 ani avea deja un rol intr-un film.

Cei doi frati Pistereanu au jucat impreuna in filmul Lover Boy, dar mezinul este atras mai mult de afaceri, asa ca scurta sa cariera s-a rezumat la un singur cadru din filmul mentionat anterior. Amandoi sunt insa pasionati de motoare. Pe George Pistereanu il puteti gasi mai des pe scenele de la Teatrul National si Teatrul de comedie. Prietenii sai rad da el ca joaca mai mult in videoclipurile de reclama decat in filme. Dar sa nu ne grabim, gurile rele vorbesc pe la colturi ca este deja la filmari pentru un lung metraj.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.