Top filme votate de romani in luna august

Nu stiu de ce am zis eu ca ar fi indicat sa fac un astfel de top, mai ales ca incepusem bine cu cronica de film. Iar daca am scris despre George Pistereanu acum cateva zile, de ce sa nu va dezvalui si la ce filme se uita romanii si cum le voteaza in TOP. A, sa nu uit – ai o propunere? Lasa mai jos un comentariu si eu am sa scriu un review la film sau serial. Nu stiu daca am facut corect si am inclus subiectul la cultura, dar asta este. Deci hai sa vedem ce au votat cititorii pe Cinema 24H. Prima pozitie este un film Sci-Fi din 2012: The Avengers: Razbunatorii, mie sincer mi-a placut toata seria celor de la Marvel Studios.

Top filme votate de romani in luna august

Pasionatii de film pot aprecia si pagina e-Cinema, asa ca fapt divers si sa facem putina promovare celor de la Cinema 24H, care dau o gramada de filme online in mod gratuit! Sa trecem la locul doi, ocupat de un film bun, in opinia mea: Piratii din Caraibe 4: Pe ape si mai tulburi, oferit de Rob Marshall in 2010 si unde l-ati admirat pe faimosul Johnny Depp in rolul capitanului Jack Sparrow. Da, ce sa zic, nu stiu daca era de locul doi, dar cine sunt eu sa comentez preferintele cinefilililor?

Nu stiu cum se face, dar iarasi avem in TOP un film vechi, din 2012: The Dark Knight Rises. De data asta filmul este produs de Warner Bros. Pictures si il are ca protagonist pe inegalabilul om liliac: Batman. Justitiar, erou si ce mai vreti voi, interpretat de actorul Christian Bale. Batman este numele de scena evident, de fapt este excentricul milionar Bruce Wayne.

La final eu as fi pus toata seria, cel putin eu asa consider, ar voturile au mers doar la Fast & Furious 5: Rio Heist, cu inegalabilul Vin Diesel in rolul principal [ daca se poate spune asa ]. Cama sta e topul de luna asta, l-am dat inainte de finalul lunii, caci precum vedeti avem doar filme vechi in TOP. Voteaza si tu un film, ca sa putem face treaba mai departe si luna viitoatre. Plus nu uita ca ti0am promis ca fac review la primele trei clasate!

News Reporter
Buna, ma numesc Mihaela și m-am alăturat echipei Bucuresteni.info pentru a ajuta la redactarea articolelor de cultura, medicina, fashion si multe altele. Daca aveti nevoie de un content writer pe teme diverse, ma puteti ocntacta printr-un mesaj pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.