Mulțumim că aţi fost alături de noi în cei 20 de ani de Atmosphere Fashion!

Atmosphere Fashion sărbătoreşte 20 de ani de la înfiinţarea brandului într-o gală fastuoasă care se va desfăşura marţi, 23 mai,  la One Tower Mircea Eliade, etajul 17, începând cu ora 19:00. La eveniment vor fi prezente mai multe nume mari din lumea modei şi nu numai. Fondatorii brandului au transmis un mesaj de mulţumire şi recunoştinţă tuturor celor care au susţinut brandul în acest parcurs impresionant care a pornit în urmă cu două decenii.

„Dragii noştri,

Acum douăzeci de ani, cu multe temeri şi emoţii am hotărât să transformăm o idee în realitate: am înfiinţat Atmosphere! Zâmbim şi acum la imaginea cu prima maşină de cusut, primul mic atelier închiriat şi primul angajat chemat la interviu. Cumva, uneori, ne e dor de vremurile acelea, pentru că toate trăirile pe care le-am avut din acea zi au fost fabuloase!

Nu ştim nici acum dacă succesul Atmopsphere este succesul nostru. Noi credem că este în primul rând al celor cu care am făcut echipă în aceşti douăzeci de ani: croitorese, designeri, doamnele de la curăţenie, fetele de la call center, echipa de la marketing. Ei sunt clar, pe locul întâi. Pe cel de al doilea sunteţi voi, cei care ne-aţi cumpărat hainele cu drag şi bucurie, cei care ne sunteţi clienţi, iată, de două decenii, şi care întotdeauna ne-aţi ales pentru evenimentele speciale din viaţa voastră.

Poate pe locul al treilea să fim noi. Noi suntem Vio şi Alin. Doi oameni care, acum douăzeci de ani, cu multe temeri şi emoţii am avut un vis.

Vă mulţumim pentru că sunteţi parte din visul nostru! Vă iubim!

Vio şi Alin”

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.