Cum te pensionezi SINGUR în 10 ani

Vrei sa stii cum te poti pensiona la 35 de ani, dupa doar 10 ani de cand ai aflat solutia? Razvan Balanescu stie raspunsul, investesti – iar cel mai sigur este in actiuni.  In teorie totul este perfect, stii ce companii vor fi pe crestere, mai dau si dividente, doar ca daca te gandesti mai bine, faci niste calcule nu prea mai ies socotelile chiar asa de usor. Sa zicem ca ai deja varsta de pensionare indicata de Razvan: 35 de ani, ai inceput sa investesti la 25 de ani. Un calcul legat de speranta de viata ar da ca ai aivea nevoie de un venit sigur pana la 75 de ani.

Cum te pensionezi SINGUR în 10 ani

Deci din calculele lui Razvan Balanenscu ai avea nevoie de venitul asta sigur cam 40 de ani, cu o medie sa zicem de 1500 de euro pe luna, adica ai avea nevoie sa strangi cam 1500 x 12 x 40 = 720.000 de euro. iar daca ii ai la 35 de ani, va trebui sa nu-i fituiesti pe nimicuri, am vazut multi milionari care au saracit peste noapte. Cum averea asta o strangi in 10 ani, iese ca pui la saltea cam 72.000 pe an – evident, sub forma de actiuni, investitii financiare cu cap, etc. Sau mai pe scurt 10 apartamente in Bucuresti – nici prea mici si nici prea mari, nici in centru dar nici la perfierie.

Daca ai cele 10 apartamente, la 300 de euro luati pe chirie de la fiecare, iesi chiar bine: ai avea un venit de 3000 de euro pe luna, plus averea ta estimata la 720 de mii de euro. Nu-i asa ca e simplu? Eu am investit ceva bani – nu multi, cam 1000 de euro = 10 x 100 in site-uri, in speranta ca daca www.Banimarunti aduce lunar un venit de 100 de euro, 100 de site-uri ar da 10.000. Asa a luat nastere site-ul nostru www.Bucuresti.info.ro, doar ca socoteala nu a iesit, desi afacerea parea perfect scalabila.  Nu fac eu 10 mii, dar macar o mie tot fac. Departe de veniturile lui Razvan Balanescu, dar inca mai sper.

A investi este cel mai bun lucru, important este sa faci o alegere buna. Iulian a investi mai bine de 10 ani de munca in Austria, acum are patru apartamente la el in curte, in Iasi. Le inchiriaza cu 300 de euro lunar si uite asa are un minim de 1200 de euro pe luna. Daca ar plati impozitele, ar ramane mai putini, Razvan Balanescu stie asta. La fel cum stie si regula 80 – 20, adica 80% din resultatele tale provin de la 20% din ideile puse in practica.

Regula 80 – 20 pentru Razvan Balanescu

Principiul Pareto (cunoscut de asemenea ca regula 80/20 sau legea celor puțini dar critici) prevede că, pentru multe evenimente, aproximativ 80% din efecte sunt produse de 20% din cauze.

Stiu ca par un fel de hatter, doar ca eu ma bucur de succesul lui Razvan, doar ca nu sunt de acord cu 80% din ceea ce spune el. Unele chestii sunt adevarate, adica o investitie iti poate qaduce faima, succes financiar, dar si o pierdere poate veni, daca nu ai un dram de noroc si 99% inspiratie. Sau ma rog, procentele pot fi invers, 99% noroc si un dram de inspiratie.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.