Olivia Steer aparata de sotul iubitor – Andi Moisescu

Daca Pepe divorteaza, iata ca Andi Moisescu continua povestea de iubire cu Olivia Steer si chiar ii sare in aparare acum cand presa a inceput sa o ia peste picior pe adepta mancarilor raw vegan, nu pentru ca nu proceseaza mancarea ci pentru ca are niste idei cam neconforme cu realitatea. La ce ma refer? Pai la postarile ei legate de tratarea cancerului cu nepasare, ca trece de la sine. DA, Olivia Steer ne sfatuieste sa nu ne tratam cu medicamente, ca bolile nu exista decat in capul nostru, de fapt e doar asa o stare de oboseala, care trece cu apa, lamaie si multa .. stiti voi ce, poate de aia ii si ia apararea Andi Moisescu, ca el asa se trateaza. Dar noi credem in medicina, stim ca fara sa ne tratam, ne cam ducem in lumea celor drepti.

Olivia Steer aparata de sotul iubitor – Andi Moisescu

Sincera sa fiu nu prea urmaresc declaratiile Oliviei Steer, pentru ca am aflat ca sunt pure aberatii, iar astea nu ma ajuta cu nimic pe mine, decat poate sa mai scriu cate un articol despre ea. Ma indoiesc ca lumea e interesata de astfel de stiri mondene, mai ales ca am avut un exemplu de adept al teoriei Oliviei: pe regretatul actor Gyuri Pascu. Iar faptul ca Andi o sustine ma face sa ma gandesc de doua ori daca nu cumva faptul ca nu a profesat in meseria pentru care s-a pregatit, nu cumva l-a afectat prea mult.

Nu-l tine nimeni legat pe Andi de Olivia, dar cum se pare ca amandoi au aceleasi viziuni, merg inainte. Andi Moisescu e ceva mai destept, nu se exprima public in mod explicit pe problemele pe care le abordeaza sotia sa, stiind probabil ca ar fi obligat sa se mute si el pe YouTube cum a fost cazul Danei Budeanu. Banii de la Pro TV sunt buni, mie imi place de Andi la Romanii au talent, ma mai uit si la Apropo TV, dar cam atat. Daca vine vorba de Olivia Steer, lucrurile stau la 180 de grade, adica nu-mi plac ideile ei deloc!

Scandalurile provocate de Olivia Steer sunt numeroase, fiecare aparitie publica a sotiei lui Andi Moisescu aduce imediat reactii dure din partea specialistilor. Indifrent ca e vorba de sanatate sau orice alt subiect abordat. Evident ca si despre Andi am scris pentru ca si el este nascut in Bucuresti, in anul 1972, pe 26 octombrie. Adica abia a implinit 48 de ani. Inca tanar, as zice eu, casatorit cu o oradeanca, putin mai tanara. Olivia este nascuta in anul 1975, avand doar 45 de ani.

News Reporter
Buna, ma numesc Mihaela și m-am alăturat echipei Bucuresteni.info pentru a ajuta la redactarea articolelor de cultura, medicina, fashion si multe altele. Daca aveti nevoie de un content writer pe teme diverse, ma puteti ocntacta printr-un mesaj pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.