Putin vrea sa sarbatoreasca victoria in Ucraina pana pe 9 mai

Putin vrea sa sarbatoreasca victoria in Ucraina pana pe 9 mai, asta au aflat analistii studiind documente si informatii din Rusia. Mai avem de asteptat mai bine de o luna pana atunci, sa speram ca ucrainienii vor rezista pana atunci. Va trece Rusia de linia rosie si va determina NATO sa intervina in Ucraina? Pana atunci insa pe noi ne afecteaza destul de grav razboiul pornit de Putin, iar Polonia se teme ca Putin nu se va opri nici dupa ce va ocupa tara vecina. Cei mai speriati par a fi cei din tarile baltice, avand in vedere ca au granita comuna cu invadatorii. Lituania are doar cu Belarus, dar deja am vazut deja ca asta nu te apara deloc.

Putin vrea sa sarbatoreasca victoria in Ucraina pana pe 9 mai

Se pare ca de aproape doua saptamani a disparut Serghei Șoigu, desi rusii se chinuie sa ne convinga ca nu-i asa. Alla Pugaciova se spune ca a plecat in Israel, desi ea sustine ca a plecat in vacanta. Reamintim ca Israelul se cam teme de rusi, la fel cum se tem si indienii, care primesc arme de la rusi. Pana la urma vedem cum se voteaza la ONU, nu avem decat putin peste 140 de voturi de condamnare. China pare a fi de partea lui Putin, desi se preface ca nu e asa.

Victoriile anuntate de ucrainieni nu par a fi majore, dar cine stie oare adevarul de pe front? Sanctiunile nu par a mai afecta Rusia, nici macar cele pentru fiica lui Lavrov. Pare mai mult o gluma ar zice unii. La ora la care scriem acest articol nu sunt vesti care sa schimbe cu ceva ceea ce stiam deja, ramane doar cea care ar fi legata de termenul limita impus de Putin: 9 mai 2022. Ar fi posibil insa sa nu-i iasa nici aceasta incercare, mai ales daca americanii reusesc sa trimita arme impotriva navelor din Mediterana. Asta ar face ca debarcarea de la Odesa sa nu mai aiba loc. Iar o ofensiva ucrainiana incununata de succes ar fi exact de ceea ce au nevoie vecinii nostri, dar si comunitatea occidentala – care ba ajuta, ba nu Ucraina.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.