Adriana Bahmuteanu vrea primaria sectorului 1

Voi va imaginati cum ar fi sa o ai primar pe Adriana Bahmuteanu la Primaria Sectorului 1? Adica fosta doamna Prigoana vrea sa intre in politica? Gata cu televiziunea? Trebuie sa aflam neaparat daca va candida si domul Silvu Prigoana, ar fi interesant, nu-i asa? Pe doamna Bahmuteanu o sutin ecologistii. Avand in vedere ce candidaturi vad anul asta la alegerile primariulor din Bucuresti, trag o singura concluzie: e criza mare de oameni politici in capitala! Pe bune? Adica septuagenari la PSD pe post de consilieri, un fost presedinte la primaria orasului, pana si Piedone vrea sa fie primar din nou!

Adriana Bahmuteanu vrea primaria sectorului 1

Sa fi devenit televiziunea asa de nerentabila de vin oamenii sa se faca primari? DA, sectorul 1 e cu bataie lunga, aici sunt banii dumneavoastra, cum zicea un slogan de acum 10 – 20 de ani. Care sunt realizarile domanei Adriana Bahmuteanu? Pai din spusele ei, procesele cu fostul sot! Dar ce sa ma mai mire daca o avem si pe Brigitte Pastrama pe lista de consilieri ai domnului Dan Cristian Popescu [ viceprimarul de la Sectorul 2 ].

Revenind la doamna Adriana Bahmuteanu sa nu va mire daca o sa castige, fostul ei sot a fost invins da Sorin Oprescu, dar tot a luat 17%, iar el nu era asa celebru ca doamna de la TV. E bataioasa, ati vazut-o la emisiuni, asa ca nu ar fi un primar rau. Plus ca i-ar da [ sau NU ] din nou salubritatea pe mainile lui Silviu Prigoana. Sau si-ar face ea o firma de gunoieri, ca de aici ies bani frumosi. In afara de pus borduri, evident!

Abia astept toamna asta sa numar bobocii, pardon – primarii. Oferta e generoasa, de la Pastrama la Piedone, de la Basescu la madam Vrancioaia. Implicati sunt cu totii, de la fost presedinti sau prim minsitrii, pana la prezentatori TV sau sotii de vedete PRO TV [ Madam Pastrama! ].

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.