Alex Dima versus Daniel Pavel

Cei care privesc mai des postul Pro TV l-au remarcat probabil pe Alex Dima, cel care ne prezinta „Romania te iubesc”, iar de curand au descoperit si emisiunea Survivor, unde prezinta Daniel Pavel, sau domnul Dan cum ii zic concurentii. Alex are o poveste de viata trista, la scurt timp dupa casatoria si-a pierdut sotia si a ramas cu fetia lor Sara. Sotia sa Roxana s-a stins din cauza unei boli cumplite. Viata a mers inainte si azi prezentatorul Pro TV are din nou o femeie in preajma sa, dupa 12 ani. Noua dragoste a lui Alex Dima este Georgiana, despre care o sa scriem cu alta ocazie.

Alex Dima versus Daniel Pavel

Despre Daniel Pavel cred ca vreti sa stiti mai multe, cum a ajuns el sa prezinte Survivor, cum a ajuns la Kanal D si azi este la Pro TV. In 2021 a avut sansa sa se angajeze la emisiunea cu pricina si avea contract doar pentru un sezon, asa ca a trebuit sa vina din nou la concurs in 2022. Intrebat de salariul sau de la Pro TV, Daniel Pavel a spus doar ca este mai mult decat satisfacator. Dupa sapte ani petrecuti alaturi de Marina, a urmat si la el despartirea, dar acum si-a refacut viata, are o noua partenera.

Sa speram ca Ana Maria Pop va avea mai mult noroc alaturi de Daniel, caci daca tinem bine minte, Marina urma sa-i devina sotie si uite ca de fapt relatia lor s-a destramat. Ana este ardeleanca, deci daca a reusit ea sa termine doua masterate, o sa-i de ade cap si prezentatorului de la Survivor. Vom reveni cu noi amanunte despre cei doi prezentaori Pro TV, daca publicul o va cere.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.