Iulia Mîzgan – CV, biografie si multe altele

Banuiesc ca ai auzit deja despre relatia Iuliei Mîzgan cu Turdor Chirila, asa ca acum ai ajuns aici ca sa afli mai multe. Vrei sa-i stii biografia, sa-i citesti CV-ul sau sa aflii alte chestii picante, nu-i asa? Actorul este impreuna cu Iulia din 2012, ba mai mult, au impreuna si urmasi. DA, desi este specialista in marketing, a reusit sa imbine viata de familie cu cea publica. Cei doi baieti pe car ei-a conceput impreuna cu Tudor sunt mandri de mama lor, care lucreaza la radio. La fel si de tatal lor care desi a plecat de la Vocea Romaniei [ sau n-a plecat de fapt? ], are timp sa faca putina politica.

Iulia Mîzgan – CV, biografie si multe altele

Acest articol este o parodie, nu-l luati chiar 100% in serios, de exemplu juriul de la Vocea Romaniei nu a fost vazut doi ani, pentru ca evident emisiunea a facut pauza de fapt. Oricum Iulia Mîzgan nu are nicio legatura cu muzica, decat prin sot si locul ei de munca de la radio. Pe Instagram are peste 4.000 de urmaritori si se cheama @iuliavictoria, o gasiti destul de usor. Iulia Mîzgan s-a nascut la Bistrita, este cu 10 ani mai tanara decat sotul ei, e frumoasa si interesanta [ gura lumii merge pana la 15 ani diferenta intre cei doi, altii mai putin, adica 13 ani!] . Nu stim daca are aceleasi opinii politice ca sotul ei, dar cui ii pasa?

Anul acesta in luna mai Tudor Chirila va implini 48 de ani, sotia sa Iulia Mîzgan va avea doar 38 [ mama ce fain era cand eram si eu la cifra 3 la zeci, nu ca acum cand in curand voi scrie 6! ]. In vara anului 2016 a devenit mama, facem putina aritmetica si aflam ca a fost mamica la 32 de ani! Cam tarziu ar zice medicul, excelent ar zice omul de langa mine!

Mai multe ati vrea coi sa aflati despre Iulia Mîzgan, dar nu o sa reusiti. Nu le-a mers celor de la Actori.info si vreti sa aflam noi? Oricum sunt bucuresteni, deci e ok si atat.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.