Adevaruri despre Gigel Frone

Lumea intreaga a facut cunostinta cu Gigel Frone la emisiunea Romanii au talent, atunci au ras de el, dar el a perseverat si a revenit in 2020 si a strans mii de like-uri pe YouTube. Cam 15 mii la un milion si jumatate de viziualizari. O sa-l depaseasca pe Bogdan Teches in curand, mai ales ca acum locuieste la hotel – intrebat cum de se face asa ceva, a raspuns simplu: pai unde sa locuiesc daca nu am casa? Acum ca multi vor sa stie unde s-a nascuut Gigel Frone, cati ani are si cati dinti ii lipsesc, asta este o cu totul alta poveste. La varsta ar fi cam 53 de ani, cel putin asa ne iese noua la calcule, relativ la un interviu al sau din 2018.

Adevaruri despre Gigel Frone

Gigel Frone era ultima data cand i s-a luat interviu, necasatorit – dar in cautarea marii iubiri. Mai nou este si regizor de film, ar fi o ocazie unica sa-si gaseasca jumatatea pe platourile de filmare. Va dati seama cat castiga Gigel daca isi permite sa stea la hotel cu 130 de lei pe noapte? Nascut la Onesti, Gigel Frone este bolnav, asta cred ca ati remarcat cu totii. Cu toate astea a reusit sa fie optimist si sa rada mai tot timpul. Este pensionat de boala si incaseaza lunar de la statul roman 350 de lei. Ii si imaginez ce ar putea sa faca cu acesti bani.

Gigel Frone traieste din cantat, este invitat la evenimente private si ia cam 200-300 euro pentru o ora. La o nunta mai maricica poate ajunge pana la 700 de euro. Asadar nu e chiar rau, in sezonul de nunti poate ajunge si la 3000 de euro pe luna. Pe vremuri visa sa-si ia o casa, acum prefera la hotel, i se face curat si are internet la discretie. Ce sa iti doresti mai mult?

Filmul lui Gigel Frone se numeste „Viață dublă” si sa speram ca o sa-l vedem in curand pe YouTube, ca nu ma gandesc ca o sa aiba bani de mai mult. Asa sunt eu mai rea din fire, nu-i dau omului mai multe sanse decat cred eu ca are. Dar nu ar fi ceva nemaivazut sa apara un investitor care sa il puna in valoare.

News Reporter
Buna, ma numesc Mihaela și m-am alăturat echipei Bucuresteni.info pentru a ajuta la redactarea articolelor de cultura, medicina, fashion si multe altele. Daca aveti nevoie de un content writer pe teme diverse, ma puteti ocntacta printr-un mesaj pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.