Bogdan Teches la Survivor

Azi ma uitam e mai cauta lumea la mine pe site, era sa cad jos de pe scaun cand am vazut ca vrea sa stie ce a facut Bogdan Teches la Survivor, asta in situatia in care el nici nu a calcat pe acolo. Asadar de unde ia lumea asta informatiile, de unde le vin ideile? Altii vor sa stie varsta sau daca e deja postat pe WikiPedia. Culmea a ar putea fi mentionat la categoria vloggeri, desi hai sa fim seriosi, asta sa fie azi enciclopedia? Asa e internetul asta, lumea cauta tot ce vrei si ce nu vrei, iar lectiile sunt de fapt tutoriale pe YouTube.

Bogdan Teches la Survivor

Stai ca am venit de acasa, poate ca de fapt nu asta vrea sa stie lumea, daca a fost Bogdan Teches la Survivor ci daca a facut vlogguri pe tema asta. Doar ca na, asta am inteles eu si gata un articol, pe un site unde de fapt trebuia sa fie articole despre Bucuresti. Site-ul de fapt de la asta a pornit, avem chiar cateva articole despre istoria orasului, informatii despre locatii, etc. Doar ca ideile s-au terminat, lumea cauta altceva si am ajuns un fel de blog generalist despre internet si internauti.

Dar daca nu a fost Bogdan Teches la Survivor, poate ca o sa mearga, cine stie. Am aplicat eu si nu o sa aplice el, mai tanar si mai versat? Daca ne iau pe amandoi, el la faimosi si eu la razboinici, o sa fie chiar haios. Omul nostru are vizualizari, undeva spre 100 k pe clip, ceea e nu e deloc putin as zice eu. In curand o sa faca 500 k abonati, asta vine juma de milion, ceea ce le-as dori si altor influeneri. DA, temele abordate nu sunt pe placul meu, dar cine sunt eu sa apreciez munca altora? O fata care scrie din cand in cand pe un site despre Bucuresti si Bucuresteni, dar scrie despre emisiuni gen Survivor si despre Bogdan Teches.

News Reporter
Buna, ma numesc Mihaela și m-am alăturat echipei Bucuresteni.info pentru a ajuta la redactarea articolelor de cultura, medicina, fashion si multe altele. Daca aveti nevoie de un content writer pe teme diverse, ma puteti ocntacta printr-un mesaj pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.