Cati ani are Chrisina Ich?

Nu stiu cum se face dat lumea a inceput sa fie interesata de Christina Ich – chiar daca ii scrie numele gresit Cristina. Azi toti vor sa stie ce varsta are, ce inaltime si cati bani castiga ea pe Instagram. Avand in vedere ca vedeta noastra s-a nascut pe 25 noiembrie 1986, azi ea are 34 de ani. Daca tot voiati sa stiti si inaltimea, iata ca va informam noi: are 176 de cm, adica nu est enici prea inalta dar nici scunda. Moldoveanca a reusit sa stranga pana azi pe contul ei de socializare nici mai mult, nici mai putin de 823 de mii de urmaritori, fata de ultima estimare acum ea are cu 4.000 mai mult. Nu este o crestere spectaculoasa, insa credem noi ca nu mai e mult pana va ajumge la un milion.

Cati ani are Chrisina Ich?

Anul acesta Chrisina Ich va implini 35 de ani, dar mai e mult pana in noiembrie, asa ca am lamurit cel putin doua aspecte, varsta si inatimea ei. Nu sunt sigur daca faptul ca este numita ”Angelina Jolie a României” este motivul succesului ei, sau pur si simplu a avut noroc si frumuseatea a fost cireasa de pe tort. Ar fi trebuit sa se casatoreasca anul trecut cu Alex Piturca, dar n-a fost sa fie. Ar fi trebuit sa faca nunta + botez, acum nu stim ce va urma in planul celor doi. Sau daca vor mai fi impreuna la final de pandemie.

Va vine sau nu sa credeti, dar Chrisina Ich a fost declarata cel mai bun influencer din Romania. Ce o fi insemnand asta nu stiu sa va zic, chiar daca asta este sarcina mea, sa stiu totul despre vedete. Altfel de ce mai scriu eu la rubrica mondena? Pai pentru ca cineva trebuia sa o faca si colegii m-au ales pe mine. Cum s-a vazut ca pe langa varsta, lumea mai are si alte intrebari despre basarabeanca, am zis ca va trebui in curand sa-i dedic o rubrica speciala. La mare concurenta cu Alina Ceusan, blonda care se paropie si ea vertiginos de cifra de un milion de uurmaritori pe Instagram. Pai cum sa nu te urmareasca lumea, cand pozezi ca Eva? Bine, Alina a reusit sa fie si mamica, asa ca e cu un pas inainte fata de Cristina.

Va dati sema unde s-a ajuns? Sa vorbim despre ce face lumea pe Social Media, ce poza a mai pus si cu cine se casatoresc? Nu mai intereseaza pe nimeni cine face fapte bune, cine a obtinut cel mai mare harbuz din tara, sau care oi dau lapte mai bun: alea albe sau alea negre. NU, cel mai important este cine are succces pe Instagram si mai nou pe Tik ToK.

News Reporter
Buna, ma numesc Mihaela și m-am alăturat echipei Bucuresteni.info pentru a ajuta la redactarea articolelor de cultura, medicina, fashion si multe altele. Daca aveti nevoie de un content writer pe teme diverse, ma puteti ocntacta printr-un mesaj pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.