Donald Trump scapa basma curata

Donald Trump a ajuns pentru prima data in istoria Statelor Unite ale Americii la impeachment, adica a fost pus sub acuzare de doua ori. Evident ca a scapat si a doua oara, pentru ca pentru a fi condamnat era nevoie de 67 de voturi, dar senatorii au votat doar in numar de 57 pentru condamnarea lui Trump. Mai era nevoie de inca 10 republicani, ceea ce era evident foarte greu. Asa ca fostul presedinte a fost achitat, ceea ce nu mira pe nimeni. La nivelul asta nu este ca in viata reala, cei bogati si puternici au mereu dreptatea de partea lor. Spun asta pentru ca banuiesc ca nu se mai indoieste nimeni ca violentele din SUA nu au fost instigate de domnul Trump.

Donald Trump scapa basma curata a doua oara

Cum nimeni nu se indoieste de vinovatia lui Donald Trump, se dovedeste a mia oara ca America nu este chiar o democratie reala, ca dreptatea nu este pentru toti la fel. Nici nu conteaza verdictul, nici macar ca a fost unul dintre cele mai scurte procese de acest fel, conteaza ca s-a terminat. Un subiect inchis despre care nu se va scrie prea multa vreme. Avem altele pe lista acum. Vreau doar sa nu ne mai miram ca la noi bogatii primesc cu suspendare si saracii cu executare. Cu mici exceptii, evident, ca sa se intareasca regula.

Cine mai credea ca America est etara dreptatii absolute, ca acolo oricine poate ajunge dupa gratii daca e vinovat, sa se intrebe daca vom vedea un vinovat pentru ce s-a intamplat la Capitoliu. A, cei ce s-au filmat ca au patruns in cladire vor fi trasi la raspundere, asa le trebuie daca se iau dupa cine nu trebuie.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.