Prietenul meu Doru Dendiu s-a despartit [ divortat! ]

Daca nu ma anunta Angela Dendiu prin intermediul FaceBook nici nu stiam ca Doru Dendu a divortat,  asta dupa ce aflasem acum ceva ani a s-a insurat in Moldova, a luat concediu de cresterea copiilor si s-a implicat in viata publica din Republica Moldova. Prin 2015 Angela era mandra de sotul ei, azi e iarasi casatorita, dar u un tinerel [ sau cel putin asa arata alaturi de ea si cei trei copii ai lui Doru ]. Avea pe atunci 40 de ani – ulmea a si eu la fel. Doru a fost expulzat din tara de Voronin, la fel si eu – deh, cetateni straini [ eu aveam rezidenta permanenta, dar cui ii pasa de asta atunci? ].

Prietenul meu Doru Dendiu s-a despartit [ divortat! ]

Prietenul meu Doru Dendiu a divortat, Angela se pare a nu ramane mai mult de un an singura, zic asta pentru ca ea a zis prima despre viitorul sot: Pe Doru l-am cunoscut un an mai târziu [ nr. dupa divort!]. Asdar dupa o viata in slujba TVR a ales Moldova si o moldoveanca, a renuntat la televiziue, acum si la moldoveanca. Ce sa zic? Nu stiu ce varsta are, nici de ce s-au racit relatiile dintre noi, am uitat pentru ca au trecut anii, nici nu mai stiu daca este in Moldova sau in Germania la Hof (Saale).

Stiu ca Doru Dendiu a mai lucrat ocazional pe la televiziuni locale: NIT, Jurnal TV si EU TV. Nu stiu cat este de notoriu in tara, in Moldova au auzit de el putini, cei ce se uitau la TVR pe vremuri el fiind corespondent local.

Doru Dendiu e putin mai tanar a mine, nascut pe 30 noiembrie la Constanta in anul 1967. Apreciez ca a lupta asa cum a stiut el pentru Unirea Basarabiei cu tara mama, regret ca a divortat de Angela, sper sa-l mai revad candva, ai sa razi daca pe FaceBook am ramas prieten cu ea, cu el nu [ nu mai stiu cine pe cine a sters, eu pe Doru sau el pe mine [ sic! ]. Dorule, iti urez viata lunga si fericita, oriunde ai fi acum!

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.