Infiintare firma Campina – Prahova

Cauti ca si mine o societate care sa se ocupe de infiintarea unei firme in Campina, sa se mai ocupe si de contabilitate si nu gasesti. Ce faci atunci? Dupc e ai terminat de rasfoit internetul te apuci sa discuti cu prietenii, cunostintele. Am gasit o astfel de firma, doar ca era din Ploiesti. Nu discuta la telefon, numai personal si fata in fata. Nu mai zic ca tarifele de pe site erau la nivelul anului 1990, neactualizate si care te induc in eroare. In realitate tarifele pentru infiinatare firma pornesc de la 500 de lei, actele 300 si taxele 200 de lei. Pentru contabilitate se percep 300 de lei lunar, adica cam 60 de euro.

Infiintare firma Campina – Prahova

Daca te-ai decis sa-ti faci o firma, un SRL sau un PFA si nu vrei sa te chinui singur sa-ti faci actele de infiintare ale firmei tale, poti apela la o firma de consultanta, doar ca de exemplu in Campina – Prahova – e mai greu. Eu am gasit o firma in localitate dar la telefon raspunde robotul, iar la cea din Ploiesti nu m-as duce, pentru ca stau nu prea bine [ ca sa fiu elegant ] la partea de comunicare. Nu e tare complicat sa-ti infiintezi o firma, doar ca e ceva alergatura. O fi scump 300 de lei, o fi putin, greu de zis. Nici serviciile de contabilitate nu-s tare mari: minim 300 de lei la o forma mica si cu putine facturi.

Sa facem o socoteala simpla, za zicem ca tu castigi 3.000 de lei net pe firma, 3% pe profit ar fi 90 de lei pe luna, o nimica toata. Nu treci de 500 de lei cheltuiala, ramai cu 2.500. Daca nu ai trai din ei ar fi ceva, pana la urma sunt 500 de euro pe luna, la final de an ai avea de distribuit dividende de 6000 de euro, la care mai dai 5% impozit si ramai cu 5.700. Ai o mini, mico sau nano intreprindere. Iti dai seama ca stai asa pentru ca in Romania este paradis fiscal. Ma gandesc sa-mi redeschid firma de audit contabil, cine stie daca nu as avea ceva succes.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.