Irina Alionte de la Bucuresti la Londra si inapoi la Bucuresti

Azi vreau sa va prezint o tanara bucuresteanca – nici macar nu stiu daca e nascuta aici, dar acum a devenit de-a noastra, pentru ca a deschis primul centru Bodyshape Transformation si mai vrea sa deschida unul. Culmea ca s-a adaptat perfect pe timp de pandemie, face cursuri online, sau sedinte – cine mai stie cum le zice de fapt, cu 200 de lei pe luna. E aproape acelasi pret ca atunci cand mergeai la sala, costa din calculele mele cam 300 de lei abonamentul, doar ca acum in loc sa te uiti la un clip pe YouTube, te uiti la profesorii angajati de Irina Alionte.

Irina Alionte de la Bucuresti la Londra si inapoi la Bucuresti

Un abonament la sala la Irina Alionte costa intre 336 de lei pe luna si 520 de lei pe luna – asta din urma e mai scump pentru ca abonamentul e pe sase luni. Ce sa zic? Nu pare scump, desi e comparabila cu suma pe care o dau eu lunar pe benzina. Pana la urma o sa ai un corp modelat frumos si o sa si slabesti – daca e cazul – sase kilograme in sase saptamani. Eu ar trebui sa merg cam 12 saptamani la sala la ea, ca sa am un corp cat de cat asa cum as vrea eu. Asta ar insemna sa-i dau Irinei Alionte cam 3120 de lei. Aproape tot venitul meu pe o luna, ca sa am un corp de invidiat. Numai sa ma tina, ca ma indoiesc ca faci pauza si merge ok si dupa.

Irina Alionte are peste 700 de abonati si o cifra d eafaceri de 520.000 de euro, asta la nivelul anului 2019, in 2020 spera sa mai deschida o sala, nu stiu daca a reusit cu pandemia asta de COVID pe capul ei. Ideea este ca fata asta a ajuns in Top-ul Forbes, la categoria tineri antreprenori sub 30 de ani. Pentru ca DA, ea mai are cativa ani pana sa treaca la alta categorie de varsta, dar este deja un om realizat. Unde? La noi in Bucuresti, nu in UK unde s-a scolit si a facut primii pasi in antreprenoriat.

Pe ce se bazeaza succesul ei? Pe antrenamemte de grup, o sala de fitness putin mai diferita fata de cele obisnuite si pe antrenori cu renume. In Uk Irina Alionte a infiintat Born2Succeed – o firma unde ii invata pe altii ce sa faca, asa ca urmatorul pas parea firesc: propria afacere intr-o tara din est. Adica in Romania. A plornit la drum prin 2014, la sase ani distanta vedeti si voi unde a ajuns.

News Reporter
Buna, ma numesc Mihaela și m-am alăturat echipei Bucuresteni.info pentru a ajuta la redactarea articolelor de cultura, medicina, fashion si multe altele. Daca aveti nevoie de un content writer pe teme diverse, ma puteti ocntacta printr-un mesaj pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.