Raluca Pastrama si milionarul din Qatar

Deja se stie ca Pape a divortat de Raluca Pastrama, dar ce nu se stia inca este cine este iubitul milionar din Qatar care a pus capat unei casnicii ce parea indestructibila. Dar adevarul a iesit la suprafata, ca uleiul din apa. Pepe era si asa distrus pentru ca s-a vazut iarasi divortat, dupa atatia ani de casnicie. Desi lumea credea ca el a calcat stramb, iata ca fost asa sotie este cea care a facut acest pas, si nu cu oricine, ci cu un milionar din Qatar. Oana Zavoranu s-ia dat si ea cu parerea despre acest eveniment, fiind evident bucuroasa ca a fost in sfarsit razbunata.

Raluca Pastrama si milionarul din Qatar

Pepe a lasat impresia ca nu va face mare tam-tam pe subiectul divortului sau, dar cu Raluca a facut cativa pasi neasteptati, mergand pana la a cere ordin de restrictie pentru fostul ei sot, se pare ca acesta a lasat sa apara in presa adevarul despre Raluca Pastrama. Odata cu aparitia acestor noutati si invinuiri, este clar ca intre cei doi nu mai este loc de imacare. O batea Pepe pe Raluca Pastrama? Nu se poate spune cu certitudine, dar este totusi un sambure de adevar, spun ziaristii de la Can Can.

Mai dureros pentru Ionut Pascu este faptul ca se pare ca el il cunostea pe milionarul din Qatar care ii facea ochi dulci sotiei sale. Avand in vedere ca la mijloc sunt si copii, este cu atat mai amara aceasta despratire. Acum sa fim sinceri, cine nu ar intra la banuieli daca sotia lui ar pleca la munte cu un alt barbat? Dar ce o fi fost in mintea Ralucai de a facut acest lucru? Suntem siguri ca in timp vor aparea noi detalii despre infidelitatea Ralucai Pastrama. Asta pentru ca il stim pe Pepe, avem deja in minte divortul sau de Oana Zavoranu, deci vom mai avea stiri picante despre ceea ce parea o casnicie fericita in neamul Pastrama. Ciudat sau nu, Brigitte este inca maritata cu Florin al ei, desi presa a rleatat de multe ori ca lucrurile nu merg chiar pe roze in clanul Pastrama.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.