Surpriza alegerilor parlamentare din 2020, George Simion

Au fost numarate 70% din voturi, sau mai exact voturile din sectiile de votare aferente procentului. Toti se mira de succesul lui George Simion, care ar putea avea peste 9% din voturi. Pe la televiziuni dar si pe bloguri aud: de unde a rasarit, pana ieri nici nu auzisem de el. Asa? Pai macar 555 de mii de persoane au auzit, ca de aia i-au dat like pe FaceBook. Ce sa intelegem de aici? Ca fie cei ce sunt intrebati pe la televiziuni sau se cred mari analisti pe bloguri sunt praf la capitolul informare, fie mint. Ca altfel nu puteai sa zici ca nu ai auzit de el, cel mai prezent pe FaceBook in toate grupurile posibile si imposibile.

Surpriza alegerilor parlamentare din 2020, George Simion

Pai daca George Simion a luam mai mult ca Ponta si Tariceanu adunati, o fi chiar neica nimeni? Toti incearca sa-i minimezeze rezultatul, sa-m marginalizeze. Noi am mai scris despre el, nu tocmai in termeni care sa-i mareasca sansele in alegeri, dar ne-am intrebat daca este marginalizat voit, prin excluderea sa inclusiv de la stiri. Omul asta face munca de teren de luni bune, a fost la usa la toate televiziunile si minune: niciuna nu auzise de el. Nici macar politistii care ii dadeau amenda dupa amenda, la manifestatiile din resedintele fiecarui judet.

Da, a aparut acest George Simion de nicaieri si a luat 10% din voturi! Ca sa vezi, l-au votat fara sa-l cunoasca? Omul a intrat in Parlament, cu siguranta nu se va alia cu nimeni – ca oricum nu-l ajuta si va astepta urmatoarele alegeri. Acum va avea si bani de campanie – va dati seama ca omul si-a facut campanie fara niciun ban de la buget? Vor fi obligati sa-l cheme pe la televiziuni, deci sansele de a lua mai multe voturi cresc. Pentru ca astia din vechea garda nu vor face cu siguranta nimic notabil. Iar criza COVID le va da si peste mana, incompetenta lor doar va accentua imaginea de partide care nu fac nimic.

Mai sunt de numarat voturi, dar ma mira ca Victor Ponta + Tariceanu sunt sub pragul electoral – sper sa ramana asa. Dusmanul lor Basescu + PMP sunt pe val, intra in Parlament si minune, inca mai au ceva de spus. Nu neaparat ceva bun, dar uite ca marinarul este inca la timona. Mai viseaza Victor Viorel Ponta la prezidentiale? Eu zic ca DA, dar cu sanse zero de reusita! Stai sa-l vezi pe George Simon – care va avea acum fonduri, vorbind despre unire si candidand la prsedentia Romaniei! Sa nu ziceti ca nu v-am avertizat!

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.