Ai grija pe unde circuli in Bucuresti

Stim cu totii ca utilitarele SMURD mai merg pe lina de tramvai, mai aleg sa depaseasca pe contra sens, pentru ca asa e traficul la noi in Bucuresti, aglomerat. Doar ca ieri, asa cum se vede din poza, pe Soseaua Chitila a avut ghinion si a acrosat un refugiu de tramvai. In autospeciala se aflau trei persoane, iar ei se duceau la o solicitare in regim de interventie. Accidentul s-a soldat cu trei persoane ranite, circulatia in zona a fost restrictionata, circulatia tramvaielor pe liniile 3 si 45 este blocata in zona. Nimic nou, nu-i asa? Problema este ca a fost nevoie de alte trei autospeciale ca sa transporte cei trei pompieri la Spitalul Floreasca.

Ai grija pe unde circuli in Bucuresti

Bucurestiul este supra aglomerat, mai ales in perioadele in care lumea pleaca si vine de la serviciu. Asta pentru ca nu mai stim sa mergem cu metroul sau autobuzul. Recunosc ca si eu fac la fel. Am renuntat la bere ca sa pot merge oricand cu masina. Cand ma gandesc ca acum 20 de ani mergeam exclusiv cu mijloacele de transport in comun, nu-mi imaginez cum am ajuns persoana comoda de azi. Asa-i romanul, comod din fire si se obisnuieste cu binele in cateva secunde, invers e mai greu.

De cand mi-am luat permisul si masina nu am circulat decat regulamentar – bine cu o exceptie cand un prieten mi-a zis sa fac stanga pe interzis. Asa am facut, am vrut sa parchez intr-o zona aglomerata si ghici ce? Am zgariat masina unei farmaciste. Am invatat lectia, acum circul cum stiu eu, nu mai ascult de turistul din dreapta.

Pe de alta parte avem si vesti bune, Romania a fost plasata in TOP 3 tari de unde lucrul de acasa este la cel mai inalt standard. Cum a fost posibila asa ceva? Pai avem internetul cel mai rapid si un cost al vietii mai scazut decat in alte tari, unde o fi viteza internetului la fel de buna, dar costurile sunt mult mai mari. Asa vad ei situatia, ca mie nu mi se pare ca traim prea ieftin in Romania, nu mai zic de Bucuresti. Poate doar transportul in comun in capitala e cel mai ieftin din lume, asta se prea poate.

News Reporter
Buna, ma numesc Mihaela și m-am alăturat echipei Bucuresteni.info pentru a ajuta la redactarea articolelor de cultura, medicina, fashion si multe altele. Daca aveti nevoie de un content writer pe teme diverse, ma puteti ocntacta printr-un mesaj pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.